Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook - zneužití mail adresy

Od: chose01 odpovědí: 2 změna:
Chci se zeptat na toto: Do mojí mail schránky mi došla zpráva od Facebooku, že "proces registrace je téměř dokončen". Já osobně jsem se na Fac. neregistroval a profil nemám. V zápětí dorazila další zpráva, Váš účet byl vytvořen ... a pak další: Všimli jsme si, že v 6. září 2013 v 15:27 bylo k vašemu účtu přidáno telefonní číslo 702..., no a pak už se hlásili přátelé. Vypadá, že někdo zneužil mojí e-mail adresu, je možné, že má přístup i někdo jiný do mojí e-mail schránky? Heslo na přístup jsem změnil, co s tím?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

farrion*
hodnocení

0x

1.krok, který bych udělal já by bylo dostat se do onoho Facebook účtu, kde bych třeba zjistil víc. Přes váš email si můžete změnit k tomu FB účtu heslo a díky tomu se tam přihlásit.

Po registraci FB účtu vám měl na email dojít aktivační email, ale je pravděpodobné, že někdo vytvořil účet na vaši adresu, ale ani ho neaktivoval, jelikož nemá přístup do vašeho emailu.

rnk*
hodnocení

0x

Přihlašte se do toho účtu na facebooku. Nechte si zaslat heslo, jakože jste ho zapomněl a ten účet zrušte nebo převezměte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]