Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,používám prohlížeč Opera s rychlým přístupem,kde mám mnoho stránek co používám.Prohlížeč poslední dobou zlobí,zasekává se a proto jsem si stáhla novou Operu,kde se mi ale moje vytvořené rychlé přístupy neobjevily.Lze si je nějakým způsobem převést z té starší verze?Nechce se mi vše dělat znovu.Vrátila jsem se opět k té mé starší verzi,ale ráda bych používala tu novější,ovšem, jak píši,nevím jak rychle pristupy stranek převést.Pokud by někdo věděl nějakou fintu,budu moc ráda.Děkuji.
Zdar, zkus to pres Opera link, pokud ho pouzivas, jinak se staci snadno zaregistrovat a pak to slouzi jako zaloha synchronizace vseho nastaveni, zalozek, vzhledu atd...napis jak jsi dopadla.Cus
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.