Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vlozit do nové Opery rychlý přístup

Od: nahoda odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,používám prohlížeč Opera s rychlým přístupem,kde mám mnoho stránek co používám.Prohlížeč poslední dobou zlobí,zasekává se a proto jsem si stáhla novou Operu,kde se mi ale moje vytvořené rychlé přístupy neobjevily.Lze si je nějakým způsobem převést z té starší verze?Nechce se mi vše dělat znovu.Vrátila jsem se opět k té mé starší verzi,ale ráda bych používala tu novější,ovšem, jak píši,nevím jak rychle pristupy stranek převést.Pokud by někdo věděl nějakou fintu,budu moc ráda.Děkuji.

Jak vlozit do nové Opery rychlý přístup

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdar, zkus to pres Opera link, pokud ho pouzivas, jinak se staci snadno zaregistrovat a pak to slouzi jako zaloha synchronizace vseho nastaveni, zalozek, vzhledu atd...napis jak jsi dopadla.Cus

nahoda
hodnocení

Díky moc, ale nevim jak a kde najdu opera link a jak to udelat...a kde se zaregistrovat. Poradis polopatě pro mě blbce?Dík.

nahoda
hodnocení

Tak jsem to nasla a pracuji na tom...zatim diky,dam sem vedet zda se mi to podarilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]