Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavináč nejde ve Firefoxu

Od: iz* odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer, na některých webech, mj. v internetovém bankovnictví a zde na Poraďte.cz mi nejde vložit "zavináč" (@).

Při pokusu o jeho vložení prostřednictvím kombinace ALT Gr + v mne zdejší systém odhlásí, případně mi ještě napíše, že moje IP adresa byla vyhodnocena jako nedůvěryhodná.

Po opětovném přihlášení hláška o nedůvěryhodné adrese zmizí.

Chci-li některému nicku předřadit @, musím použít tabulku znaků. Jenže pak to nefunguje, jak by mělo, při najetí na nick se mi zobrazí jenom prázdný obrázek, informace o uživateli se nezobrazí.

Jak zde vkládáte @?

doplněno 08.09.13 20:45:

Zapomněla jsem uvést prohlížeč: Firefox 20.0.1

doplněno 08.09.13 20:52:

Nefunguje Alt Gr + v ani Ctrl + Alt + v, Alt + 6 +4 funguje.

Netušíte někdo, proč to ve Firefoxu takhle zlobí?

Děkuju všem za odpovědi.

doplněno 08.09.13 20:56:

Teoreticky by nemělo jít o problém mého prohlížeče, protože na jiných webech a v e-mailu fungují všechny způsoby vložení @.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

njiphnp@nuilbnů @ nůkj@v@@@@@@@@@@

...

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

...

Nevkládám, ale zkusil jsem. Funguje Alt+V i @ na anglické klávesnici.

doplněno 08.09.13 20:47:

Ff 23. 0. 1

iz*
hodnocení

Jaký používáš prohlížeč (zítra to vyzkouším v Opeře)? Přepínání klávesnice mi připadá zbytečně zdlouhavé, hlavně, když zapomenu přepnout zpět do české a musím přepsat český text napsaný na anglické klávesnici ...

Ale stejně by mne zajímalo, proč to ve Firefoxu takhle blbne.

co vím tak ve firefoxu toho blbne maličko víc... asi něco vylepšili až moc. Používám klasicky anglickou klávesnici a pak SHIFT+2 nebo levý ALT+64.

honzav88*
hodnocení

2x

možnosti jsou ctrl + alt + v nebo alt + 6 + 4 všechny možnosti mi fungují.

rnk*
08.09.13 20:48
hodnocení

2x

alt64

hodnocení

0x

Firefox 23.0.1 AltGr+v funguje normálně @ @ @

Případně anglická klávesnice funguje též @ @ @

hodnocení

0x

Mě klasicky ve Firefoxu Alt + V funguje. @@@

fribble*
hodnocení

0x

Opakuji se, ale stahněte si Firefox.esr (pro firmy) mozilla.org/... a je pokoj, Pozor na výběr jazyka.

iz*

Děkuju za odkaz. Stáhla jsem a zavináč už zde napíšu. Ale tato verze Firefoxu je hrozně pomalá, stránky se dost dlouho načítají.

zavinac*
hodnocení

0x

Stává se mi to ojediněle, příčinu nehledám, zkopíruji jej jinde a pak vložím :)

host*
hodnocení

0x

zavináč :

@ PRAVÝ ALT, držet a k tomu stisknout V.

@ LEVÝ ALT, držet a k tomu naťukat 064 nebo 0064

a nejen zavináč, v ASCII tabulce najdete kód například pro ~ (alt 162), ± (alt 177), atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]