Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidičky, mám na Vás prosbu, ve virtuální mechanice(DAEMONTOOLS) mám soubor ISO, část tohoto souboru potřebuji nahradit, ale při pokusu o vložení, se zobrazí hláška - Není dostatek místa, ke kopírování souborů je třeba další místo. Nevíte někdo, jak tento problém vyřešit? Nemám s tímto žádnouu zkušenost,, za radu předem děkuji.
Dobrý den, zkuste soubor ISO uložit na HDD a upravit v programech viz odkazy. Stačí jen vybrat si jeden z nich. Zdravím!
stahuj.centrum.cz/... stahuj.centrum.cz/...
doplněno 08.09.13 18:10:Já ten program nemám, ale bude asi nutné ten soubor ISO rozbalit (extrakce) do složky na HDD.
Tam potom provedete smazání, kopírování nebo přidání souborů. Potom vše opět uložit jako ISO.
doplněno 08.09.13 18:49:luke237 - on to ten program asi bude umět, ale jeho obsluha je složitější, než ten postup - rozbalit, upravit a zabalit do ISO. A pro tazatele - nemám ani ten druhý program. V OS Linux mám ISO Master.
doplněno 08.09.13 18:51:luke237 - obojí je asi plně funkční shareware s omezeným časem používání.
Na druhou stranu jak UltraISO, tak MagicISO shodne tvrdi, ze umi pridavat/ubirat soubory v ISO a samy si to prepocitaji, protoze umeji ISO vytvaret.
Odebrat nebo pridat soubory by melo byt jednoduche v jejich uzivatelsky privetivem dvouoknovem grafickem rozhrani.
Oba to jsou placene programy poskytujici i volne verze. Nevim, kolik toho ty volne verze umi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.