Nejste přihlášen/a.
Dřív jsem hrával hry teď už né stačil mi no to můj pc intel pentium 1,8 core duo,3GB pamět, grafika ATI 3850 hd,hdd 500GB ,22 monitor mám blu-ray vypalovačku přes hdmi napojený pc na tv tím pouštím 99% medii přes pc do lcd tv hlavně hd obsah jinak pc používám jen už na internet,hudbu,film,fotografie.Ale už chci něco menšího tedy notebook a vůbec se už nevyznám který notebook má větší výkon než ten můj pc zase?Ale zase vim že stolní pc se dá poskládat za dost rozumný peníz s výborným výkonem,o notebooku si toho nejsem jistý?
Větší výkon? V podstatě každý. Ale pokud na něm chceš něco dělat, třeba upravovat fotografie, tak žádný NB nebude mít na PC, co se rychlosti a pohodlnosti ovládání týká. A v NB nevyměníš prakticky nic. Mám obojí a věškerou "práci" dělám na PC. Takže zvažuj, jestli je ta přenositelnost nebo úspora místa tak důležitá.
Dobrý den, asi nejlépe rovnou napište cenovou představu (horní mez). Zdravím!
doplněno 08.09.13 12:03:Jak píše kolega, tak si musíte ujasnit, zda to bude NTB nebo PC (a monitor=?). NTB je hotový, ale v záruce se do něho nedostanete. Pokud budete sestavovat PC, tak to bude zase možná náročnější na výběr komponent.
max.15000kč otázka je kolik bych dal za nové střeva do stolního pc tedy,zakladní deska,procesor,grafická karta,zdroj nevim mám fotron 450w
doplněno 08.09.13 11:29:a zapoměl jsem ještě na paměti myslím že mám ddr2
15000KČ...
Základní deska :
Procesor:
Paměti:
GK:
Základní deska : 1434kč
Processor : 4285kč
Paměti : DDR3 : 1593kč
Graf.Karta : 1950kč
Suma sumárum 9200kč..
Keys,zdroj máte..
Vybral jsem věci, které bohatě postačí vašemu požadaku, takže zvažte nový notebook nebo repas PC.
Samozřejmě do 15tisíc lze koupit komponenty lepší.
Co to tam máš za grafiku? Když už, tak aspoň HD7850... Navíc nevíš, jaký má zdroj, disk...
doplněno 08.09.13 17:42:Omlouvám se, ořehlédl jsem zdroj, ale Fortron není nic moc, do nového PC patří něco lepšího.
Asi to vypadá že prozatím zustanu u stolního pc nebo je pravda ta že pokud něco nešlo jak mělo tak jsem ho otevřel a zkoumal proč a vždycky potom jel počítač tak jak měl a zatím sním nemám taky žadný problém spíše se vrhnu na to jak efektivně by šel uspořádat pc stůl tak aby zabirál meně místa
Dobrý den, můžete se podívat i na stránky, kde lze konfigurovat PC dle své představy a se zárukou kompatibility. Případně si jen vybrat funkční celek a komponenty zkusit koupit jinde a levněji. Může se to hodit pro Vaše další uvažování o novém PC. Zdravím!
AMD FX-4300 4× 3,8 GHz
8 GB DDR3
Gigabyte HD 7790
1TB HDD
Windows 7 HP x64
2 tiché větráky do skříně (jeden dozadu, jeden místo původního předního)
Cenu je možno ještě snížit zakoupením jen 4 GB RAM (jen jede modul).
A opět nabízím bezplatné (resp. za cenu poštovného) sestavení počítače z tebou zakoupených komponent.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.