Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadává wi-fi

Od: pepe83* odpovědí: 6 změna:

Zdravím zdejší rádce :) Poslední dobou mám na notebooku problém.Mám modem Huawei HG 520i a notebook HP nx 6325.Na mém PC jsem připojen přes kabel,problém nemám,ale na notebooku jsem připojen přes wi-fi.Sít je zabezpečená,a problém je v tom,že občas-jednou,dvakrát do hodiny vypadne signál wi-fi a znovu se načítá sítová adresa.Od routeru jsem ca 3 metry-takže kvalita signálu je ok.Zkusil jsem i změnit kanál pro připojení a problém zůstává.Na notebooku mám ovladače aktualizovány,takže problém se sítovým wi-fi adaptérem by být neměl,předtím to nedělalo.Nevíte někdo,co ještě nastavit?A kde?Je to docela opruz,když hrajete a vypadne vám to...děkuji všem za pomoc a snahu *palec*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nekope se ti to s nějakou sousedovic wi-fi?

pepe83*
hodnocení

To jsem si právě také myslel-tak jsem změnil kanál-na kterém nikdo není-a stejně to pořád vypadává... *nevi*

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, píšete "předtím to nedělalo". Před čím? A ta "wifina"naskočí zase sama? Zdravím!

doplněno 07.09.13 23:54:

Zkuste se podívat do nastavení toho modemu, zda je nastavena síla signálu na 100%.

doplněno 08.09.13 00:18:

Předpokládám, že ty ovladače pro "wifinu"v NTB nemají ve Správci zařízení žádnou chybovou hlášku.

Zkuste si ještě podrobně projít nastavení modemu viz odkaz.

o2.cz/...

doplněno 08.09.13 00:33:

No, a pak je ještě možnost resetovat modem tlačítkem a znovu nastavit.

doplněno 08.09.13 00:40:

Nemáte zač a dobrou noc.

pepe83*
hodnocení

Také zdravím :) Před čím?No zkrátka začlo to dělat zničehonic...a wifina naskočí sama zase a jede ok...do dalšího výpadku...ten je většinou krátký-vteřinový-a zase běží...nechápu...

boa

Ahoj,mám ten sejný problém,občas na pár vteřin vypadne a pak zase funguje,kde na notebooku zjistím síu signálu?

pepe83*
hodnocení

Jo síla signálu je na 100 procent-i na notebooku je signál vynikající...a jsem od routeru tak 3-4 metry...žádná překážka tam není...já už si opravdu nevím rady... *kafe*

doplněno 08.09.13 00:04:

No a nastavení síly signálu tam žádné nastavení snad ani není...děkuji za snahu pomoci

doplněno 08.09.13 00:36:

jj díky a dobrou noc *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]