Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka beats

Od: gagi* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych sluchátka Beats By dre Solo HD nejlépe ve červeném provedení, ale na barvě mi tolik nezáleží jen nechci bílou a fialovou:)). Bojím se že si koupím fake prosím poraďte nějakou stranku kde jsou finančně přijatelné a aby nebyli fakes :)) děkuji:)

GaG!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

2x

Au, tak takhle drahý sluchátka bych si nekoupil. Ale co už, když na to někdo má... Můžu jedině doporučit Heuréku a tam si podle ceny a recenzí obchodu vybrat.

sluchatka.heureka.cz/...

doplněno 09.09.13 02:53:

Ale podle samotných recenzí těch co si je koupili by to asi opravdu byly vyhozené peníze. Ale tak na Heuréce určitě bude snadné najít i kvalitnější alternativu.

gagi*
hodnocení

Chtěl bych nějaké s pěkným designem :)) ale aby také pěkně hráli:)) myslel jsem že beats jsou to pravé ale jsou drahý máš pravdu:)) ale tak jaké jiné si mám koupit?:O no nic udělám na to otázku:))

fisa*
hodnocení

2x

Najdi si lepší. Řekl bych, že tyto sluchátka jsou něco jako většina výrobků od applu, platíš zbytečně kvůli značce. Z mých zkušeností mají kvalitní zvuk sluchátka značky Prestigio.

gagi*

patas24*
hodnocení

0x

Čau, co tyhle?s tou stránkou mám zkušenost: primamobil.cz/....

doplněno 07.09.13 19:33:

A fake to určitě nejsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]