Nejste přihlášen/a.
Poraďte mi, nějak jsem se omylem přihlásila na program messenger je to nějaká outlok pošta, od mikrosoftu, a teď mi stále bliká dole vlevo upozornění nějaký panáček, ale nemohu to odhlásit, nejde mi to se toho zbavit a mám strach aby to nebylo placené, do meilové schránky mi přišel dopis od Mikrosoftu ale v angličtině, nevím si s tím rady co to je za program? i když dám heslo nejde to zrušit. vše je ale anglicky. Poraďte mi jak to zrušit, nepotřebuji to. Díky moc..
Dobrý den, placené to nebude. Mělo by to jít vypnout, když klepnete "na panáčka" pravým myšítkem a zvolíte Zavřít. Půjde to pouze, pokud nebude spuštěn prohlížeč MIE nebo Outloock Express. Zdravím!
doplněno 09.10.13 10:06:Ten dopis bude asi jenom uvítání ke službě, ale Vy to nebudete používat, tak to smažte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.