Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na mém PC se dnes vyskytl problém. Po přihlášení se zobrazila plocha bez ikon, hlavní panel prázdný, složky dokumentů, hudby, atd..všechny prázdné. Dole vyskočila pouze bublina s tím, že jsem přihlášen na veřejný profil.
Po opakovaném odhlašování a přihlašování na můj profil, který jsem používal přes rok se však vždy přesměruji na ten veřejný. Data jsou stále uložena v adresáři "users" na disku C:, mohu se k nim tedy dostat přes tento adresář a již jsem je zálohoval. Nevíte, jak se dostat na můj starý profil? Ještě doplním, že ten veřejný se po každém odhlášení vyresetuje (plocha, nastavení). Děkuji
Zkoušel jste se přihlásit v nouzovém režimu?
Nebo pod účtem administrátora?
Neděláte chybu v názvu uživatele heslu ve velkých a malých písmenech a je klávesnice v pořádku v textovém souboru vypíšete heslo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.