Nejste přihlášen/a.
Mám noťas Acer TravelMate 5742ZG.Při přehrávání nahraných filmů mám krásný obraz,ale jakmile na něj připojím satelit (jezdím kamiónem),tak mi obraz hrozně stmavne.Nevím si s tím rady.Na satelitním receiveru (OPENSAT 3500HDMI)mi nejde upravit jas.Můžete mi poradit co by pomohlo?Spouštím to přes program ArsSoft TotalMedia.Tam jas také nejde upravit.Dá se to spustit i přes jiný program?
Dobrý den, jedna možnost by asi byla, pokud Vaše grafická karta ve svém nastavení umožňuje více barevných profilů. Jeden (výchozí) profil si nechat pro práci na NTB a druhý (se zvýšeným jasem) si vytvořit a uložit pro tu hru. Podívejte se tedy do nastavení grafické karty. Zdravím!
doplněno 06.09.13 17:34: praivo - jo jo, stal se úlet. Díky za upozornění. Myslel jsem si, že tazatel jezdí kamiónem ve hře .
Jinak, tedy ten druhý barevný profil by byl pro to připojení. Omlouvám se.
doplněno 06.09.13 17:45:Také jsem byl dost mimo. Tak, pokud tomu teď rozumím, tak hledáte přehrávač, který umí úpravu jasu. Snad zkusit VLC Media Player. Ten je populární, oblíbený a měl by umět i DVB-S.
Jedná se o příjem televize na noťasu přes satelit.Příjem je dobrý jen je hodně tmavý obraz.Pomohl by možná jiný program než ten TotalMedia ve kterém by šel jas nastavit.Je nevím jaký
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.