Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Nevíte kde koupit do tiskárny HP 5525 levné náplně.V obchodě stojí kolem 1000 a to si nemůžu ted dovolit.Za každý unfo budu moc rád.děkuji.
To plnění snad dělají příšerní amatéři, ještě jsem nepotkal člověka co by neměl problém s plněnými kazetami od těch různých "stánkařů". Já si je plním sám, nebo je kupuju na Aukru. Na Aukru výjdou hodně levně a není s tím vůbec žádný problém.
střední cesta - koupit neoriginální kazety, kde s tím není žádná práce a přitom úspora značná. Viz nahoře
Prý celosvětově jsou jen 2 výrobci inkoustu a všichni tedy plní tím samým - nemohu doložit.
Do jednoho pytle je neházím, jen jsem napsal co vidím kolem sebe
A není nad to si plnit sám, stejně ty náplně z Aukra když vypotřebuji tak je nevyhodím, naplním je a vyresetuji. V současné době už mám asi 5 naplněných připravených sad. Pak se nemusím ohlížet na nějakou tu stránku / fotografii navíc
rustyxxm:
na ekonomický provoz byl vždy lepší Canon ( i co se týká kvality tisku je lepší) a to se promítá i do cen na Aukru - kolem 200Kč za sadu a to používá 5 inkoustů.
Také se mi jednou nechtělo platit drahou náplň. Šla jsem tam, kde tiskárny prodávají. Do malého kamenného obchodu. Koupila jsem tenkrát inkoust pro naplnění ručně. Sice se mi to podařilo, ale zamatlala jsem co se dalo. Takže jsem od toho experimentování upustila. Proč si ji nenecháte naplnit? Dnes to snad dělají i trafikách. Stojí to kolem tří stovek. Vyndejte tu kazetu a běžte se zeptat, kolik by stálo její naplnění.
Když napíšete město odkud jste (případně nějaké poblíž) tak se tady může najít někdo, kdo vám poradí konkrétní kamený obchod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.