Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vir na externím harddisku

Od: empi odpovědí: 8 změna:

Ahoj. Nevíte někdo prosím jak odstranit vir z externího harddisku? Nejhorší na tom je to, že když připojím harddisk k pc tak se objeví, že se nemůže připojitt. (Zařízení nebylo rozpoznáno). Prosím radu..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je možné ho připojit znovu k tomu zavirovanému počítači? Třeba by se tam připojil...?

Zkus se ještě podívat do ovládacích panelů, nástroje pro správu počítače, správa disků, jestli ho neuvidíš tam. Pokud ano, měl by se dát zformátovat. Přijdeš tím sice o data, ale budeš mít snad funkční disk.

doplněno 06.09.13 14:13:

Ještě je možnost otevřít tu krabičku, vyndat disk, otevřít počítač a disk připojit přímo k řadiči. Ale to by měl udělat někdo, kdo tomu aspoň trošku rozumí a ví, co dělá *frajer*

empi
hodnocení

mě jde jen o data harddisk můžu klidně hodit z okna! mám tam totiž krom filmů i všechny fotky z dovolených
ben®

Dobrý den, zkuste připojit ext. HDD i k jinému portu USB (nejlépe vzadu u PC), zkuste připojit k jinému PC nebo TV, zda se načte. Zkontrolujte kabel a konektor u ext. HDD, jestli není poškozen.

Po připojení je ext. HDD slyšet nebo se zahřívá? Snad by se dalo i přes Start / Ovládací panely / Přidat nový hardware zkusit, zda ho OS najde. Ten vir bych asi neřešil, spíše byl ext. HDD špatně odpojen.

Zdravím!

hodnocení

2x

Já bych zašel za někým kdo má na PC Linux, ten přečte skoro všechno a Windowsácké viry mu nevadí. Popřípadě stáhnout live CD nějakého Linuxu (Ubuntu, Debian) a zazálohovat to přes to.

empi
hodnocení

Lidi díky moc za rady zkusím vše. A připojit k tv už sem zkoušel a nenašlo.

hop®
hodnocení

0x

Jak jste zjistil, že je tam vir, když se disk nepřipojí?

empi
hodnocení

protože se objevilo že zařízení nebylo rozpoznáno a protože přestal fungovat po tom co byl připojen k pc kde se našly 3 viry

mkat*
hodnocení

0x

Čim ho napajaš?Mne robilo niečo podobne ked som mal horši zdroj.Dal som vykonejši zdroj (vyšši prud ) ,a od tedy ide v pohode.Napajanie mojho hardisku je cez externy zdroj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]