Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Můj syn neustále hraje jednu hru (GTA San Andreas). Chci aby toho nechal a domluvily jsme se na nějakém čase. On ho ale nedodržuje ani když jsem doma (nedá se to všechno uhlídat), a ani samozřejmě kdž jsem pryč. Hru mu chci dovolit hrát, ale jen tak na dvacet minut. Nedá se nastavit, aby se po dvaceti minutách hraní vypl celý PC? Děkuji
Např.: Nastavit aplikaci (gta_sa.exe) tak, aby se po zpuštění zapnul dávkový soubor DOS, který by měl časovač na 20 min.
Děkuji za odpovědi
Na seznam automatického spouštění přidej shutdown -f -t 1200 - ten zajistí, že se PC 20 minut po přihlášení automaticky vypne.Když ho znovu zapne, stane se totéž.Zabránit tomu lze jen příkazem shutdown -a.
jo, ale on na tom notebooku dělá i referáty a pod., takže by bylo blbé, aby se mu po dvaceti minutách vypnul.
Stáhni si tento soubor a ulož ho někam, kde nebude moc vidět (třeba do C:>Windows). Pak si otevři vlastnosti ikony té hry a cíl nahraď cestou k tomu .bat.
Po spuštění hry krátce problikne DOSové okno a za 20 minut PC vypne.
Není jednodušší zakázat hru úplně až do doby než bude dodržovat dohodnutá pravidla?
doplněno 01.09.13 23:59:Snad je snažší syna doma kontrolovat co dělá na PC než mu odpočítávat minuty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.