Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit vypnutí PC po zpuštění aplikace

Od: pinkulinka* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den. Můj syn neustále hraje jednu hru (GTA San Andreas). Chci aby toho nechal a domluvily jsme se na nějakém čase. On ho ale nedodržuje ani když jsem doma (nedá se to všechno uhlídat), a ani samozřejmě kdž jsem pryč. Hru mu chci dovolit hrát, ale jen tak na dvacet minut. Nedá se nastavit, aby se po dvaceti minutách hraní vypl celý PC? Děkuji

Např.: Nastavit aplikaci (gta_sa.exe) tak, aby se po zpuštění zapnul dávkový soubor DOS, který by měl časovač na 20 min.

Děkuji za odpovědi

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Na seznam automatického spouštění přidej shutdown -f -t 1200 - ten zajistí, že se PC 20 minut po přihlášení automaticky vypne.Když ho znovu zapne, stane se totéž.Zabránit tomu lze jen příkazem shutdown -a.

pinkulinka*
hodnocení

jo, ale on na tom notebooku dělá i referáty a pod., takže by bylo blbé, aby se mu po dvaceti minutách vypnul. *nevi*

praivo*

A musí se po vypnutí hry to odpočítávání zase zastavit?

pinkulinka*
hodnocení

Ne. Mělo by to po zapnutí hry odpočítat 20 min do vypnutí a potom vypnout.

aaaaaa*
myslím, že po 20 min hrát nepřestane. Upravil bych zástupce pro spuštění, bat kde bude shut a pak spustí hru. Snad si probliknutí nevšimne.
pinkulinka*
hodnocení

A jak mám udělat zástupce, který bude zároveň DOS?

aaaaaa*
bat a do něj dát oba příkazy a pak mu nafalšovat ikonu, nepředpokládám, že hru spouští příkazem, ale i to by šlo obelstít, bat nazvat jako exe a exe přejmenovat.
praivo*

Stáhni si tento soubor a ulož ho někam, kde nebude moc vidět (třeba do C:>Windows). Pak si otevři vlastnosti ikony té hry a cíl nahraď cestou k tomu .bat.

Po spuštění hry krátce problikne DOSové okno a za 20 minut PC vypne.

matrix*
hodnocení

0x

Já mám pocit,že to jde zablokovat v uživatelských účtech.Tam jdou zablokovat hry,doba po kterou bude počítač užíván atd.Zdravím.

pinkulinka*
hodnocení

ne ve win. XP

matrix*

Sorry já mám w7.

uska*
hodnocení

0x

Není jednodušší zakázat hru úplně až do doby než bude dodržovat dohodnutá pravidla?

doplněno 01.09.13 23:59:

Snad je snažší syna doma kontrolovat co dělá na PC než mu odpočítávat minuty.

praivo*

A jak bys mu ji zakázal? Smazat - nainstaluje znovu. Sebrat instalační CD/DVD - stáhne si ho z internetu. Sebrat počítač - nejde, potřebuje ho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]