Nejste přihlášen/a.
Ahoj nevite nekdo jak to vypnout,pokazde kdyz spustim Netbook tak me to do toho skoci... Neda se vtomto rezimu nic delat,jenom na internet? UZ jsem hledal snad vsude...
Bene, tohle nemá nic společného s BIOSem.
Pro tazatele: Vypni počítač, pak ho znovu zapni a při startu mačkej F9, až se objeví bootovací nabídka, zvol "Spustit systém Windows běžným způsobem".
doplněno 01.09.13 20:37:Já jsem blb... F8!
Dobrý den, nedělal jste něco v BIOSu u NTB? Zkuste tam nastavit výchozí. Zdravím!
doplněno 31.08.13 19:39:Aha, takže tam nějaký a asi nepovedený zásah byl. Jinak, V BIOSu (při bootování mačkat F2 nebo Del) se buď upravují hodnoty nebo se až vzadu vybere možnost výchozí = default. Potom Save a Exit.
doplněno 31.08.13 19:58:Měla by to být poslední záložka. Bude to "Load Setup Defaults". Potom Save a Exit. Ale, jestli to pomůže nevím.
doplněno 31.08.13 20:04:Tak snad odinstalovat ten Esset nebo Obnovení systému?
dobry den,no v BIOSu jsem nic nedelal,zkousel jsem cracknout esset a jaksi to takhle skoncilo... Co myslite tim vychozi? Dekuji za pomoc.
Dobrý den, tak zkuste ještě tyto programy. Třeba to pomůže. Zdravím!
stahuj.centrum.cz/... slunecnice.cz/...
doplněno 31.08.13 20:37:Myslím, že se musíte zbavit toho Essetu a pak vyčistit registr. Zkuste v klidu "poštelovat"to nastavení těch programů. A zřejmě i restart NTB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.