Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nouzový režim (SAFEBOOT_OPTION=Minimal)

Od: matlysek* odpovědí: 8 změna:

Ahoj nevite nekdo jak to vypnout,pokazde kdyz spustim Netbook tak me to do toho skoci... Neda se vtomto rezimu nic delat,jenom na internet? UZ jsem hledal snad vsude...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

3x

Bene, tohle nemá nic společného s BIOSem.

Pro tazatele: Vypni počítač, pak ho znovu zapni a při startu mačkej F9, až se objeví bootovací nabídka, zvol "Spustit systém Windows běžným způsobem".

doplněno 01.09.13 20:37:

Já jsem blb... F8!

matlysek*
hodnocení

Super,diky moc ;)
matlysek*
hodnocení

Nene,to F9 mi pomohlo,udělal jsem pres něco jako obnovu systému,sice se úplně vše smazalo (jako bych ninstalovak znovu OS) ale aspon to pomohlo.Pres F 8 to tam skočilo pokaždé znova Diky moc ;) A navíc aspon vím jak "přeinstalovat " pac nemam CD tom... Jeste jednou diky za tu F9 :)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nedělal jste něco v BIOSu u NTB? Zkuste tam nastavit výchozí. Zdravím!

doplněno 31.08.13 19:39:

Aha, takže tam nějaký a asi nepovedený zásah byl. Jinak, V BIOSu (při bootování mačkat F2 nebo Del) se buď upravují hodnoty nebo se až vzadu vybere možnost výchozí = default. Potom Save a Exit.

doplněno 31.08.13 19:58:

Měla by to být poslední záložka. Bude to "Load Setup Defaults". Potom Save a Exit. Ale, jestli to pomůže nevím.

doplněno 31.08.13 20:04:

Tak snad odinstalovat ten Esset nebo Obnovení systému?

matlysek*
hodnocení

dobry den,no v BIOSu jsem nic nedelal,zkousel jsem cracknout esset a jaksi to takhle skoncilo... :( Co myslite tim vychozi? Dekuji za pomoc.

doplněno 31.08.13 19:49: Kde to přesně je, (Main,advaced,boot,Security)Ja s Biosem neumím no,abych to ještě víc neposral.
doplněno 31.08.13 19:52: Nebo je to to v tom Exit- Load Setup defaults?
doplněno 31.08.13 20:02: No to jsem zkoušel a nic :(
matlysek*
hodnocení

Obnoveni systému jsem zkoušel,a odinstalovat nic nejde no... Nemůžu nic jenom na Net no :(
ben®

Dobrý den, tak zkuste ještě tyto programy. Třeba to pomůže. Zdravím!

stahuj.centrum.cz/... slunecnice.cz/...

doplněno 31.08.13 20:37:

Myslím, že se musíte zbavit toho Essetu a pak vyčistit registr. Zkuste v klidu "poštelovat"to nastavení těch programů. A zřejmě i restart NTB.

matlysek*
hodnocení

No tak porad nic :(
doplněno 31.08.13 20:44: Jenze já už tam ten esset nemam,protože jsem zkoušel obnoveni funkcni verze...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]