Nejste přihlášen/a.
prosím o radu,pokusím se vysvětlit,nejsem tak zručná ale, udělám si fotku upravím jí a chci vložit na facebook,to vše zvládám ale upravila jsem si fotku,například,na fotce je jako pozadí moře hezky se vlní ale při vložení na facebook se nepohybuje,je možné nějakým způsobem vložit fotku na facebook aby se pohybovalo to co je na obrázku?Když jí uložím do dokumentů tak je vše v pořádku,pokud ji dám na facebook tak je to jen fotka a nepohybuje se co je na obrázkyu Jita
Obrázky GIF lze na Facebook samozřejmě nahrávat, ale FB nepodporuje přehrávání pohyblivých GIFů. To je zřejmě důvod, proč se moře nevlní.
Facebook navíc převádí nahrávané obrázky (alespoň to donedávna dělal) do dost komprimovaného JPG. (Zkuste si na svůj obrázek na FB kliknout pravým tlačítkem a vybrat "uložit obrázek jako", uvidíte, jakou příponu Vám nabídne).
Mně se na FB nejlépe zobrazovaly obrázky ve formátu JPG, které jsem nijak nekmprimovala. I po komprimaci Facebookem se na ně dalo ještě podívat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.