Nejste přihlášen/a.
A kdyz si to prohlednes, ulozis to? Pravdepodobne mas v boot kodu konfiguraci z jineho OS (asi z tech W7) a musis ji proto prepsat tou konfiguraci z XP.
Navod od Microsoftu
Díky, všechnoje jak má být a přesto se mi po startu a zavedení první části přes černou obrazovku dále nabídne v 1 Windows XP
2 Windows 7 a tato položka je prosvícená
šipkou prosvítím řádek 1 W-XP a dám enter, nebo mohu čekat 30 sec. a spustí se W-Xp ... udělal jsem i nový boot.ini vše uložil ... nic ... vyndal jsem baterii CMOS a vyčkal a založil a žádná změna, startuje je to stále stejně a jinak to nevadí ...
Díky za snahu ... Ahojas Troja
Nevim totiz presne, kde se vsude uchovava informace o bootovani u XP
Děkuji za rady, avšak nakonec mi byl doporučen prg stahuj.centrum.cz/... , kterým si mi z nabídky podařilo W-7 odstranit. Ještě několikerém restartování se pak čas naběhnutí OS W-XP upravil ... s díky všem Ahojas Troja
Nez jsi zkusil to EasyBCD, zkusil jsi ten fixboot? Zajimalo by me, jestli ten to vyresil.
Ten EasyBCD nepouziva primou metodu pro bootovani XP. Je to spise pro novejsi Windows (Vista a pozdejsi). Vsechno starsi startuje oklikou.
Lituji, ale ani Fixboot, ani Fixmbr jsem v bedně nenašel. Problém je asi v tom, že orig. DVD W-XP prof. mi už bedna nevezme, protože mi dává hlášku, že nelze přeinstalovat, protože v PC je novější verze. To je způsobeno tím, že instalace je W-XP prof. s SP 2 a já už tam mám SP 3.
Děkuji za snahu, ale už vše chodí OK ... Ahojas Troja
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.