Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s tiskárnou

Od: zabwomen odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám tiskárnu Epson stylus SX410 a je s ní takový malý problém. Když dám tisk, vytiskne se mi to ob řádek, tak jsem dala tisk nejlepší a teď mi to tiskne všechno červeně, tiskové kazety jsou plné, tiskárnu jsem zkoušela i vyčistit, ale nic... poradte prosím někdo

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

2x

Máte nastaven tisk černobíle ne barevný mix? Zkuste provést ten automatický čistící proces tiskárny. Rozhodně musíte si projít okna s podrobným nastavením tisku a tam najít ten problém. Pokud si v nastavení nebudete vědět rady, tak většinou stači tiskárnu tlačítkem opět přenastavit do továrního srtavu a tam by to mělo standard tisknou, tak jak má :)

zaqb
hodnocení

tiskne jen červeně, ikdyž je černé plná kazeta! :(

pilivoj*
hodnocení

0x

Podle mého názoru pravděpobně zaschlé trysky, možná byly vyndané barvy , zaschly, nebo tiskárna nasaje vzduch.

Někdy mně nepomohlo ani vícenásobné čištění. A jsou kazety opravdu plné? zkuste jinou.

Už jsem také měl kazety které netiskly a dal jsem jiné a v pohodě.

Jinak zkuste servis - svoz z celé republiky zdarma, když se Vám cena za opravu bude zdát drahá, za diagnostiku nic neplatíte a zdarma přivezou zpět. Taky jsem tomu nevěřil, ale je to tak.

entercomputer.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]