Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Pro 3D mapy sem stáhla aplikaci Plugin Google Eart. Nejde to spustit a je tam napsáno, že to bylo v PC naintalováno, ale je třeba restartovat prohlížeč. Udělala sem restart notebooku, ale jak prohlížeč nevím. Co mám udělat, aby ta aplikace byla funkční? Jukla sem do programů, jestli se to stáhlo a je to tam. Ale nevím co s tím dál. Děkuji ahoj.
Nainstalovaný je. Jukla sem do nově intalovaných, ale asi to není povolené. To už nevím, kde to hledat.
Jaká máš prohlížeč?
doplněno 29.08.13 21:59:Jaký
doplněno 29.08.13 23:23:Google Chrome? Tam věčně něco nefunguje...
doplněno 30.08.13 00:07:Už to vidím u tebe na liště: Internet Explorer --> Zkus to ve Firefoxu (asi budeš muset ten doplněk znovu nainstalovat).
Chrome ne. Jen Google. V programech PC sem našla složku Google, tu otevřela a jsou tam 3položky, klikla sem na Google Earth, a tam je Plugin s dnešním datem změny. Tam je aplikace geplugin. Po kliku na to na mě vyskočí hláška, že "uvedený modul nebyl nalezen" ale otevřelo se to po kliku na OK. Jukla na mě mapa, tam to funguje, ale na internetu v Google mapách mi ukazuje hlášku, co je na obrázku. Tak už nevím. Víc už si s tím nevím rady. Jejku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.