Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emaily se nezobrazí

Od: iva520 odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,moc prosím jestli by jste mi někdo mohl poradit... Když se přihlásím do mailu tak se otevře a pak to už jen dokola načítá a maily nenaskočí,ani třeba za dvě tři hodiny .A jiné stránky se sice načtou ale trvá to dlouho..Zkusila jsem už všechno co mě napadlo,pc zavirovaný není a je vyčištěný od prachu...Moc děkuji za každou radu a pomoc! Iva

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud není chyba v připojení k internetu, tak zkuste jiný prohlížeč nebo vyčistit mezipaměť a cookies toho současného (v jeho nastavení). Mohlo by to pomoci. Zdravím!

doplněno 28.08.13 22:12:

P.S. Právě jsem se dozvěděl, že Seznam má dnes nějaké výpadky. Ale, Váš problém bude asi starší.

doplněno 28.08.13 22:24:

Obecně - spustíte prohlížeč (MIE, Firefox nebo Opera či jiný). Nahoře na liště najdete možnost Nastavení (nebo něco takového). Tam budete hledat záložku a tlačítko "Vyčistit mezipaměť" a "Odstranit cookies". A to uděláte - jde jen o vymazání záznamů a nejedná se o ztrátu dat.

iveta520
hodnocení

Děkuji ,ale kdyby jste mi mohl prosím ještě poradit jak na to...postup jak vyčistit mezipaměť a cookies. Nejsem zrovna profík

přes pc .Díky moc.

iva520
hodnocení

Moc díky ,jdu na to.

iva520
hodnocení

Tak bohužel jsem větší antitalent než jsem myslela...prošla jsem na liště co šlo,ale Nastavení jsem nenašla . Prošla jsem i jiné možnosti kde by to mohlo být,ale nenašla jsem .

ben®

Dobrý den, asi jsem se měl zeptat hned - jaký používáte prohlížeč (jméno programu)? Každý má někde nějaké nastavení, tak tam musí být. Zdravím!

doplněno 28.08.13 23:41:

Také mám Firefox - máte tedy dobrý vkus . Jenže, já mám verzi pro OS Linux. Ale, nahoře je lišta - tam najdete (asi) Úpravy / Předvolby.. A tam budete hledat možnost Správa cookies a Nastavení diskové mezipaměti. A použijete tlačítko Vymazat. Hodně štěstí při hledání. Musí to tam být!

iva520
hodnocení

Mám Mozilu Firefox ..taky zdravím a děkuju za trpělivost!

hop®
hodnocení

2x

Upřesněte na jakém serveru máte mailovou schránku (seznam.cz, volny.cz, gmail.com...)

Upřesněte, od kdy tento problém je, jestli přišel sám od sebe, nebo je to následek čištění od virů nebo luxování - neinstalovala jste v době poruchy nějaký nový program?

Máte počítač chráněný antivirem a dalšími programy?

iveta520
hodnocení

Mám ji na seznam.cz Tento problém trvá asi 5 dnů a řekla bych že to začalo samo od sebe . V té době jsem žádný nový program neinstalovala . Antivir mám ale jinak už nic jiného. Před cca měsícem jsem si instalovala jen Advanced SystemCare 6 ,nemám představu jestli je potřeba více programů na ochranu..

hop®

Na ten ASC jsou různé názory, já s ním nemám dobré zkušenosti. Je to program na čištění počítače, ne na ochranu, na to jsou jiné programy. Na ochranu mám AVG a SpyBot, na čištění Ccleaner, a jsem spokojen. ASC občas vyčistí i něco, co by mělo v počítači zůstat...

A o serveru seznam.cz se raději nebudu zmiňovat, už před lety jsem ho opustil, protože i na technické podpoře mi sdělili, že neumí fungovat tak jak je potřeba...

Bohužel jsem asi moc neporadil, ani moc nepomohl, omlouvám se...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]