Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Directx 9.0 c nelze nainstalovat

Od: loukot odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
stáhnul jsme si directx 9.0c a při spuštění instalace se mi objeví chyba s nadpisem: Directx runtime for october 2006 a pod nadpisem je: Command line option syntax error. Type command /? for help. Nevím co s tím.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

acemcintosh*
hodnocení

0x
a co máš za operační systém?
loukot
hodnocení

Mám windows xp SP2
Stáhnul jsi si poslední dostupný DirectX?
loukot
hodnocení

No stáhnul jsem si Directx 9.0c. Před tím jsem tam měl Dxt 9.0 b a ten jsem taky oinstaloval.
lukyn1811*
1. DirectX 9 oficiálně odinstalovat nejde. Existuje např. DX9 Uninstaller, ten ale většinou napáchá víc škody než užitku(bordel v registrech). Pokud jsi ten 9.0b odinstaloval tímhle nebo podobným programem, může problém spočívat tady.
2. October 2006 - není to náhodou jenom UPDATE? Stáhni si DX9.0c třeba z slunecnice.cz/... a zkus to znova.
loukot
hodnocení

Jo nějakej update tam byl, tak to bude asi tim. dik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]