Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Po všech svých zkušenostech si nevím rady. Mám systém Windows 7 Home Premium SP1 64bit. A také mám ovladače ke zvukové a síťové kartě, ke grafice, atd., prostě mám k tomu 4 disky k obnově, na kterých jsou i ty ovladače přímo v tom Windowsu. Teď chci provést změnu na Windows 7 Professional 32bit a ptám se, jestli jdou z těch 4 disků nějakým způsobem přenést všechny ty ovladače na externí úložiště (např. Flash, CD, DVD). Ovladače jsou všechny od HP (Hewlett-Packard) a potřebuji je přenést do druhého systému.
Dobrý den, ty 4 disky jsou vypálené CD se zálohou OS, kde jsou i nainstalovány ovladače? A proč je po instalaci nového OS nevložíte do mechaniky a nepoužijete? Proč je chcete kopírovat na ext.
HDD a proč by to nešlo? Ale, já bych měl spíše obavu, že ovladače pro OS 64-bit nebudou "sedět" na OS 32-bit. Nejspíše si stejně potom musíte sehnat (stáhnout od HP) jiné ovladače. Zdravím!
Když na nově instalovaný OS vložil disky, jen se načetla složka a tam je pouze toto:
Když na nově instalovaný OS vložil disky, tak mi to nic nenabídlo a po otevření to červeně napsalo: RECOVERY IMAGE. Nic jiného v tom nebylo. Nevím.
Dobrý den, takže, Vy už v tom PC nebo NTB máte ten nový OS 32-bit? A nemusí se s opravným CD nabootovat, aby to "něco"udělalo? Tím si nejsem jistý, ale asi ano. Ale, Vy stejně máte CD s jiným OS. Raději bych si nainstaloval ten nový OS 32-bit (už se asi stalo) a stáhl ze stránek HP nové ovladače pro Váš nový systém 32-bit. Možná si je najde ten OS na internetu i sám. Zdravím!
doplněno 28.08.13 13:11:Také mám starší NTB od HP. Všechny ovladače jsem našel na jejich stránkách (tuším v sekci Podpora). Je jich tam moc a chvilku se tím musí člověk prokousávat, aby našel ty správné.
Musíte tam zadat přesné označení NTB a OS. Pak to snad nebude problém.
doplněno 28.08.13 13:14:Myslím, že to bude asi nejlepší nápad. Jen mi šlo o to, že na internetu sice najdu ty správné ovladače, ale ne všechny, co jsem měl. (Např.: Najdu zvukové ovladače, najdu síťové ovladače, ale nerozjedu třeba grafické ovladače.( Grafiku tedy mám, to je jen příklad toho, že nenajdu a nerozjedu vše, co můj NTB vyžaduje. To je jeden jediný problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.