Dobrý den, mám grafickou kartu Ge Force 8800GTS a televizi JVC AV-29L6S(B)U. Snažím se propojit tyhle dva podle různých internetových návodů, ale nedaří se. v televizi obraz zapojuji cinčem a přes redukci do počítače strkám druhý konec kabelu - Kabel S-Vide. Televize se mi dokonce přihlásila jako "Nový Hardware" ale naklonovat obraz na televizi se mi nepodařilo. používal jsem nastavení odtud a přes průvodce připojení televize přímo od nvidie jsem se snažil o propojení, ale nejde. Ani na jednom z kanálů (Av E1, E2, S2, E3) se neoobjevil obraz. Prosím o radu. nikde jsem návod nenašel, ani v manuálu televize nebo karty ani na podpoře JVC. Tak se obracím na vás. Děkuji
Když si otevřeš ten ovládací panel nvidia a koukneš na více monirotů (teď nevim konkrétně název) tak je tam to klonování nebo neni? Jde o to že obraz se ti objeví teprve potom co zapneš klonování nebo režim dvou monitorů
No dobře ale jelikož ti na monitor nevidim tak mi prozraď to co z tebe tahám- jak je to s tim nastavením- je to tam? Co to udělá? Oba režimi jsi zkoušel? Zkoušel jsi to i bez průvodce ručně?
peparik
Jojo, když nepoužiju průvodce, tak tu mam na výběr: naklonovat, dualview, jeden monitor, vertikální a horizontální rozšíření. Zkoušel jsem klon a dualview. Potom jsem dal vlastnosti monitoru - nastavení - rozšířit i na druhý monitor.
Propojoval jsem to taky takovým způsobem a prvně to nešlo což mi nelezlo do kebule a problém byl v tom že v grafice ten konektor (s-video) měl špatný kontakt musí se to pořádně dotlačit protože jestli ti to na nic z toho co jsi psal nereaguje tak je asi problém v kontaktu nebo špatném propojení-jinak nevím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.