Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
včera jsem udělala kravinu. Na facebooku mi vyskočilo, že mě kamarádka označila v nějakém příspěvku, klikla jsem a stáhlo mi to nějaký vir, mimo jiné ode mě začaly vyskakovat statusy ve kterých jsem já (ne)označila moje další přátelé. Dnes mi nejde přihlasit se na fb a píše to toto: Váš účet byl dočasně uzamčen, protože jsme v počítači zjistili nebezpečný malware. Malware je škodlivý software, který se pokouší získat přístup k vašim osobním údajům, zpomaluje připojení a který vám může při používání Facebooku způsobovat i další problémy. Počítač může být infikován malwarem, když kliknete nebo sdílíte nežádoucí odkazy.
Pokud chcete s odebráním malwaru získat pomoc, klikněte na tlačítko Pokračovat. Po odebrání malwaru se můžete přihlásit ke svému účtu
Zkus přeinstalovat nebo změnit prohlížeč.. Doporučuju maxthon.com/...
Hodně štěstí
Pokud máš Windows 8, tak si stáhní z Store nějakou aplikaci na facebook a přihlaš se přes to.. Nebo to jde i přes ,,Lide, to už tam bývá předinstalováno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.