Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chci si sestavit počítač, ale moc se neorientuji, co všechno by v tom počítači mělo být. Chtěl bych, aby počítač zvládal tuto hru ( czechgamer.com/... takže 4gb ram, čtyřjádro (asi od AMD, protože to je levnější), trošku výkonější grafika, hdd stačí klidně 120gb. Jinak skřín mám, ale nevím, jestli by nebylo lepší koupit novou, protože tato je už dost stará. Hry bych hrával v malém rozlišení, protože mám starý monitor a na nový teď nemám, maximálně, že bych ještě srazil cenu z počítače.
Děkuji za každou radu a nepište sem, že se to za 10tisíc nedá sestavit, protože vím, že dá.
Čtyřjádro se do tohoto rozpočtu nevejde, ani od AMD.
Periferie se do toho už vážně nevejdou (resp. vešly by se, ale výkon by šel ještě mnohem níž).
doplněno 27.08.13 11:45:Tazatel nikde neuvedl, že by měl licenci na Windows, a pokud ano, podle příspěvku to vypadá na XPčka, která nemá smysl ještě někam dávat.
Tady je to s Pentiem G2030.
vyhoď WIN a místo Celerona tam vejde rozhodně něco lepšího TŘEBA má doma tazatel krabicovou verzi :D
A co do toho dát toto? alza.cz/... Tu tisícovku bych ještě nějak přežil.. (Intel nechci..) Jinak Windows 7 i 8 mám, takže to bych kupovat nemusel
doplněno 27.08.13 12:23:A nebylo by lepší koupit tento ntb? alza.cz/... Kamarád by mi ho prodal za 12tisíc.. Arcania na něm jede na plné detaily..
Co máš proti Intelu?
doplněno 27.08.13 12:48:Mám Intel ve všech počítačích (r.v. 1996, 1998(?; notebook), 2010 (notebook), 2013 (skládaný)) a za celou tu dobu žádný problém.
Ten Pavilion by určitě lepší nebyl (co se týče výkonu).
doplněno 27.08.13 12:50: Mimochodem, "necelé dva roky"- necyklopedie.wikia.com/...
Nemám s ním dobré zkušenosti Dřív jsem si nechal sestavit pc s intelem a za měsíc mi procesor odešel, tak jsem tam dal amd, které bylo skoro o polovinu levnější a jelo to stejně rychle a vydrželo to necelé dva roky.. Třeba to byl vadný kus, ale prostě už bych intel nechtěl
Jinak děkuji za sestavu Jen se ještě kouknu na grafiku od nVidia, ale možná tam nechám tu amd
Právě ntb by se mi asi hodil víc (do práce, kdybych šel do nemocnice..) Já teď sice ntb mám, ale už vůbec nestíhá.. Jinak já bych tam náročnější hry, než tu Arcanii nehrál.. A kolik by stálo sestavení toho počítače? Já totiž dokážu tak maxmálně vyměnit ramku a hdd, jinak se v tom vůbec nevyznám.. A kolik by stála ta skřín?
A děkuji za pomoc
Ještě jsem našel tento alfacomp.cz/... .. Myslím, že za těch 10tisíc není zas tak špatný A ta Arcania by mi na tom třeba jela..
Skříň 890,- (viz odkaz), pokud si netroufáš na sestavení, už jsem v jiné otázce nabízel, že tazateli počítač zdarma (příp. za poštovné) sestavím, pokud mi přinese (Františkovy Lázně)/pošle zakoupené komponenty, pro tebe to platí také.
doplněno 27.08.13 12:58:Jestli chceš, založ si tu jinou otázku a můžeme zkusit rozchodit tvůj stávající NB.
doplněno 27.08.13 13:02: Notebook nemá nejmenší šanci výkonem konkurovat stolnímu PC za podobnou cenu
Děkuji za nabídku, já kdyžtak poprosím nějakého známého, jestli by s tím nepomohl
A co to zkusit na mailu? KenseiArrs@seznam.cz nechci tu zbytečně zakládat nové otázky
A děkuju
Stáhni si do něj HijackThis, spusť ho jako správce (administrátor), klikni na "Do a system scan and save a logfile"a vytvořený log.txt mi pošli na admin[zavináč]pctipy.net.
doplněno 27.08.13 13:16:Jo, ale nebylo tam skoro nic vidět, podle všechno jsi to spustil pod běžným účtem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.