Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita textu

Od: pavelchy odpovědí: 1 změna:

Zdravím, protože se mi u notebooku pokazil monitor, tak jsem nuce notebook používat jen při propojení s TV. Tady ale nastává, trochu problém s textem. Písmo na obrazovce je trochu hůře čitelné, není to nic hrozného ale někdy se stává, že písmena splývají a text se hůře čte. Vypadá to jako by písmena byla v některých místech slabě přerušena.

Nevíte jestli se to dá nějak ovlivnit?

Rozlišení mám nastevené na doporučené hodnotě 1280 x 720, s tím, že v nabídce rozlišení to nabízí i 1920 x 1080 ale nevím jestli to mohu použít, když to není doporučené.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste se podívat do nastavení (menu) TV, jestli tam není funkce zaostření obrazu.

Pokud ano, tak ji zkuste použít. Tím rozlišením si nejsem jistý, ale zkusit to můžete. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]