Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemohu se přihlásit na facebook, někdo mě označil v nějakém "odkazu" a pak mě počítač označuje, že byl můj účet dočasně zablokován v důsletku zjištění nebezpečného malwaru. Následně mě říká instrukce, které mají za úkol nainstalovat soubor pro zdokonalení bezbečnosti facebook-u do internetového prohlížeče google chrom, ale jakmile mi počítač ohlásí konec instalace, opakuje se toto pořád dokola, počítač jsem zkontroloval antivirem, ale nic nenašel, hádám, že chyba je na internetových stránkách, ale na jiném počítači se klidně přihlásím, ale na tom doma ne.
Dobrý den, a už jste zkusil také vymazat mezipaměť a cookies v tom prohlížeči Chrome? Nebo se zkuste přihlásit v jiném prohlížeči (v OS Windows bude asi i MIE). Případně Chrome přeinstalovat.
Zdravím!
Ksichtoknížka nemá co chtít nějaký doplněk. Zase to odinstaluj a proskenuj počítač tímto programem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.