Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu se přihlásit na facebook

Od: tartaros* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nemohu se přihlásit na facebook, někdo mě označil v nějakém "odkazu" a pak mě počítač označuje, že byl můj účet dočasně zablokován v důsletku zjištění nebezpečného malwaru. Následně mě říká instrukce, které mají za úkol nainstalovat soubor pro zdokonalení bezbečnosti facebook-u do internetového prohlížeče google chrom, ale jakmile mi počítač ohlásí konec instalace, opakuje se toto pořád dokola, počítač jsem zkontroloval antivirem, ale nic nenašel, hádám, že chyba je na internetových stránkách, ale na jiném počítači se klidně přihlásím, ale na tom doma ne.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a už jste zkusil také vymazat mezipaměť a cookies v tom prohlížeči Chrome? Nebo se zkuste přihlásit v jiném prohlížeči (v OS Windows bude asi i MIE). Případně Chrome přeinstalovat.

Zdravím!

frkotou*
hodnocení

0x

Není to to, jak se teď facebookem rozesílají ty odkazy samy, že jste na něj klikl. Když to jde na jiných pc tak budete mít asi vir ve vašem počítači. jaký používáte antivirus?

praivo*
hodnocení

0x

Ksichtoknížka nemá co chtít nějaký doplněk. Zase to odinstaluj a proskenuj počítač tímto programem.

frenekka1
hodnocení

0x

Taky se mi to děje, antivir něco našel, smazala jsem to a pořád problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]