Nejste přihlášen/a.
Prosím poradí mi někdo?Nejde mi načíst web. stránky u FB co mám dělat,stránka nereaguje? Díky za radu snad to pochopím...
doplněno 27.08.13 01:03: nevím si rady prosím mějte semnou trpělivost neznám pojmy co mi píšete je mi 62let tak tomu moc nerozumím jem něco když dám jakou koliv stránku tak se mi oběví ale nejde mi pohybovat myší a pořád se mi objevuje že stránka nereaguje co dělám špatně?
Dobrý den, nejde jenom jedna stránka? Může mít výpadek. Jaký máte prohlížeč a můžete to zkusit v jiném? Znovunačtení stránky nefunguje? A co vyčistit mezipaměť a cookies prohlížeče?
Zdravím!
doplněno 27.08.13 01:14:Prohlížeč je to, v čem se Vám zobrazují stránky z internetu. Může to být Internet Explorer, Firefox, Opera nebo Chrome (i jiný). Operační systém bude asi Windows. Znovunačtení stránky znamená její aktualizaci a mělo by na to být tlačítko nahoře na tom panelu. Mezipaměť a cookies se čistí v nastavení toho prohlížeče - znamená to, že se odstraní staré záznamy, které mohou způsobovat problémy (ale, o žádná data nepřijdete). Ale, pokud Vám zamrzá kurzor (myš), tak to vypadá na problém s pamětí nebo přetíženou grafikou. Jinak, zatím zkuste to, co jsem již napsal.
doplněno 27.08.13 09:18:Nemáte zač. Hlavně, že už to jde tak, jak má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.