Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Advenced system care

Od: martin2 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jak je to s advenced system care, někdo si ho nemůže vynachválit že ho už používá roky, a někdo na něj nadává že rozbíjí windows, a v časopise extra pc ho chválili, tak jsem se chtěl zeptat jak je to s tim , jestli je dobrý nebo na ho..o?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

To druhé. CCleaner je jistota.

frantisek*
hodnocení

0x

Používám ho asi jeden rok a jsem spokojen.

joudic*
hodnocení

0x

tyto programy sahaji a mazou i to co nemaji, napr mnohdy neni pravda ze prazdny klic v registrech nic neznamena, cleanery tyto veci bez skrupuli mazou... muj system slape jak hodinky a je uz cca 4 roky nepreinstalovany, mozna stovka programu a utilit, ktere potrebuji k praci a z toho nejmin 20-30 her, zadne zpomaleni nepozoruju, ...zkratka tyto veci jsem pouzival jen ve win98 sveho casu, kdy to bylo misty nutne

takjan*

Advanced používám uř roky. Bohužel každá aktualizace ho jen zhoršuje (jako ostatně u všeho). Kdybych věděl :)) tak jsem nechal první verzi.

hop®
hodnocení

0x

Martine, a myslíte že zde získáte jednoznačný názor? Já osobně jsem odpůrcem ASC, podle mých zkušeností umí někdy nadělat více škody než užitku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]