Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jak je to s advenced system care, někdo si ho nemůže vynachválit že ho už používá roky, a někdo na něj nadává že rozbíjí windows, a v časopise extra pc ho chválili, tak jsem se chtěl zeptat jak je to s tim , jestli je dobrý nebo na ho..o?
tyto programy sahaji a mazou i to co nemaji, napr mnohdy neni pravda ze prazdny klic v registrech nic neznamena, cleanery tyto veci bez skrupuli mazou... muj system slape jak hodinky a je uz cca 4 roky nepreinstalovany, mozna stovka programu a utilit, ktere potrebuji k praci a z toho nejmin 20-30 her, zadne zpomaleni nepozoruju, ...zkratka tyto veci jsem pouzival jen ve win98 sveho casu, kdy to bylo misty nutne
Martine, a myslíte že zde získáte jednoznačný názor? Já osobně jsem odpůrcem ASC, podle mých zkušeností umí někdy nadělat více škody než užitku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.