Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám takový malý problém s youtube : když si chci přehrát nějaké video ,nejdřív to funguje normálně bez problémů ... ale po chvilce se video pozastaví a je to takové pixelové ... chvilku to trvá a pak se to zase pozastaví a když se to rozjede tak je to takové trošku rozmázlé,neostré a poté se to samo spraví (občas) ... mám tedy otázky : je ten problém v prohlížeči,počítači nebo je to jen na tom youtube? a co mám udělat aby to fungovalo?
děkuji.
Dobrý den, na YouTube je většinou možnost u toho videa nastavit kvalitu. Zkuste vyzkoušet i různé nastavení té kvality videa. Případně zkuste přehrávat video v jiném prohlížeči nebo by možná pomohla aktualizace Adobe Flash Playeru pro daný prohlížeč. Zdravím!
P.S. Jaký máte OS, prohlížeč a verzi AFP?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.