Nejste přihlášen/a.
Zdravím vybírám NTB jedné paní jenže to chce do 7tis a já hledal něco až sem našel tamto, ale celerony vubec neznám takže neodhadnu výkon. Je to bez OS takže tam dam bud linux nebo win XP od kterého mám štítek či WIN 7 které mám také navíc...
Ale de o ten výkon 2 gb budou stačit disk ok a de o ten CPU je to na normální používání hudba filmi psaní a net...
Dík za radu
Ten druhý a do něj Linux (nějakou verzi Ubuntu 12.04 LTS; XPčkům končí podpora, sedmičky asi neutáhne).
doplněno 26.08.13 12:27:To Lenovo je sice hezké, ale má pomalý procesor.
doplněno 26.08.13 12:38:Málo paměti. Přesněji OS by se rozjel, ale na programy by toho moc nezbylo. Chce to aspoň o gigabajt víc, což jsou ale další peníze.
A nakonec Wokna taky nejsou zadarmo a licence by znamenala výrazné překročení rozpočtu.
doplněno 26.08.13 12:41:Mně taky běží na Core 2 Duo @ 2× 2 GHz a 3 GB RAM, ale stačí nějaké větší zatížení (např. mnoho otevřených programů nebo videoeditor) a všechno se neuvěřitelně zpomalí.
Nevidím jediný důvod proč by neutáhl sedmičky... Můžu dostat nějaké vysvětlení k tomuto problému?
doplněno 26.08.13 12:29:Sedmičky mi běhají bez jakýchkoliv problému na ntb co mám v ložnici a je to stará paštika ACER EXTENSA 5200.. 2GB RAM DDR2,a CELERON 1,86MHz tak důvod?
Myslím, že řeč byla o internetu, hudbě a nějakém videu a na to ten notebook bohatě stačí. Samozřejmě že na video je lepší processor od intelu. Ale na takové to domácí používaní net,skype atd bohatě vystačí a paní asi nebude zrovna počítačový pirát, když si nechává notebook vybírat od tazatele.
doplněno 26.08.13 12:55:Nevím proč se to neřadí do vlákna na které odpovídám...
Takže dle všeho bude nejlepší alza.cz/...
A nacpat do toho W7...
Já sem momentálně na PC s ATOMEM 1GB ram win7 starter a 3 okna v prohlížeči skype uspaný antivir a de to akorát..
Asi vemu toho packer bella a hodim tam win 7
dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.