Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odesílání přílohy z emailu

Od: naty* odpovědí: 4 změna:

Nejdou mi posílat přílohy z emailu.Když na ni kliknu objeví se přesýpací hodiny a tím to končí.Prohlížeč mám Mozillu,potřebuji zasílat hodně příloh a nevím co s tím.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prskac1*
hodnocení

1x

Nainstalovat email klienta . Třeba THUNDERBIRD-používám a bezproblému.

Za další kdýž potřebuješ jen mail, nemusíš otevírat mozzilu a logovat se. Stačí jen klienta a automaticky postahuje maily atd...

Jednoduchý na ovládání a umí více než mail na seznamu.

iz*
hodnocení

0x

Podle mne záleží na nastavení a na velikosti příloh.

Překročí-li určitou velikost (ta může být u každého poskytovatele freemailu jiná), může být s načítáním příloh problém.

Já emaily přijímám i odesílám ve webovém rozhraní, střídavě používám prohlížeče Operu a Firefox.

Přílohy mi jdou odesílat ze všech schránek našich i zahraničních poskytovatelů freemailu (Seznam, Centrum, Atlas, Volný, Gmail, Yahoo, Web.de, ...)

Mým jediným problémem je, že občas zapomenu přílohu přiložit, přestože jsem e-mail psala právě kvůli ní (pak musím poslat znovu).

naty*
hodnocení

tady nejde o velikost přílohy, už jen když kliknu na vybrat přílohu , tak mi naskočí hodiny a zím končím...

fribble*
hodnocení

0x

Jaký máš mail - seznam umí poslat až 12G, ale někdy se musí odeslání opakovat. Kupodivu u zazipovaných souborů se nehádá. Pokud je příloh opravdu hodne, zip a uložit třeba na leteckou poštu a poslat jen odkaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]