Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalý HDD

Od: gallardino* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jestli náhodou někdo neví jaká může být příčina zpomalení disku WD6400 blue 2,5 sata.Disk normálně fungoval,ale po dalším zapnutí ntb.se win rozjížděl asi 20 min a potom každé další kliknutí na cokoliv znamená dlouhodobé čekání na otevření.Při kontrole disku v různých programech mi to říká že disk je bez vadných sektorů a vše ok.Ovšem každý ten test trvá hroznou dobu.Disk jsem zkoušel i v jiném zařízení,ale výsledek stále stejný.Děkuji za případné odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelv*
hodnocení

0x

Stáhněte si nějaký program pro změření rychlosti disku a porovnejte s údajema od výrobce. Velké odezvy systému nemusí znamenat pomalý disk, zkuste to měření provést na jiném PC. Poslechněte jestli disk nějak necvaká, asi bych vše zazálohoval, může brzo odejít.

gallardino*
hodnocení

disk nijak necvaka je úplně tichý.Dat bych se nebál,už jsem ho zformatoval a nainstaloval win7 znovu,ale stale je to stejné.

celp*

Zdarec.A co operační paměť?Neodchází?

gallardino*
hodnocení

paměti jsou v pořádku,když prohodím disky s druhým ntb tak to jede bez problému

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]