Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblíbené položky - nabídka nejde posunovat

Od: jaja28* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu, co dělat, nebo čím to může být, že když si na hlavní stránce kliknu na oblíbené položky, tak to co se mi nabídne tako by vytuhlo, prostě s tím nemůžu posunovat, rolovat, i když těch položek je více než jen na jednu stránku a tak k těm dalším se nijak nemůžu dostat. Celou tu tabulku oblíbených položek nemůžu nijak vyrušit až při použití ctrl+alt, tak teprve zmizí. Nevíte někdo co s tím? Moc bych se potřebovala dostat na ty položky skoro na konce, ale nevím jak. Díky moc za pomoc.+

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkusil bych snad i něco poradit, ale já moc nevím, kde se pohybujete. Patrně v nějakém prohlížeči a na internetu. Tam je nějaká Hlavní stránka? Kde? Vložte odkaz nebo upřesněte. Zdravím!

doplněno 04.11.13 16:27:

Nic se nestalo, ale já nemám MIE, tak asi moc neporadím. Ale, určitě se rady dočkáte. Zatím zkuste takové "provizórium" stiskem kláves Ctrl a mínus - obraz by se měl zmenšit a snad uvidíte konec té tabulky. A také tam bude asi v nastavení nějaká možnost setřídění a správy Oblíbených položek.

jaja28*
hodnocení

Bene, já jsem takový počítačový antitalent, takže se omlouvám za nepřesný popis. Ano, je to prohlížeč Explorer, domovská stránka Seznam. Když se mi tohle načte a otevře, tak nahoře pod rámečkem s seznam.cz/... je řádek, na kterém je soubor, úpravy, zobrazit,oblíbené položky, nástroje, nápověda. A právě tady, když si kliknu na ty oblíbené položky, tak mi najede ten dlouhý pruh s názvy oblíb. položek, ale dál už mi s tím nejde nic dělat, tak jak jsem již popsala. Líp už se asi nedokážu vyjádřit, pardon, snad to takhle bude stačit. Díky za snahu pomoci.

fribble*

Nejjednodušší je roztřídit oblíbené položky do jednotlivých složek - lépe se v nich hledá a na celou stránku jich nebývá (nebo vytvoříte novou složku).

Oblíbené položky - nabídka nejde posunovat
Oblíbené položky - nabídka nejde posunovat #2

matrix*
hodnocení

1x

Tak zkuste kliknout na tu hvězdičku vpravo nahoře. To se vám otevře a máte tam oblíbené položky a jdou normálně posouvat myší. Zdravím a přeji úspěch. :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]