Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zkusil bych snad i něco poradit, ale já moc nevím, kde se pohybujete. Patrně v nějakém prohlížeči a na internetu. Tam je nějaká Hlavní stránka? Kde? Vložte odkaz nebo upřesněte. Zdravím!
doplněno 04.11.13 16:27:Nic se nestalo, ale já nemám MIE, tak asi moc neporadím. Ale, určitě se rady dočkáte. Zatím zkuste takové "provizórium" stiskem kláves Ctrl a mínus - obraz by se měl zmenšit a snad uvidíte konec té tabulky. A také tam bude asi v nastavení nějaká možnost setřídění a správy Oblíbených položek.
Bene, já jsem takový počítačový antitalent, takže se omlouvám za nepřesný popis. Ano, je to prohlížeč Explorer, domovská stránka Seznam. Když se mi tohle načte a otevře, tak nahoře pod rámečkem s seznam.cz/... je řádek, na kterém je soubor, úpravy, zobrazit,oblíbené položky, nástroje, nápověda. A právě tady, když si kliknu na ty oblíbené položky, tak mi najede ten dlouhý pruh s názvy oblíb. položek, ale dál už mi s tím nejde nic dělat, tak jak jsem již popsala. Líp už se asi nedokážu vyjádřit, pardon, snad to takhle bude stačit. Díky za snahu pomoci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.