Nejste přihlášen/a.
došla mi barva v tiskárně,již ji mám a teť zase netiskne,poraďte jak mám postupovat aby tiskla CD nemam stáhl jsem si program na instalaci,ale asi nepostupuji správně.Starý program mam odinstalovaný jak dál přesně,aby to bylo OK .
Děkuji
0x
No výborně, kousek jsme se posunuli. Pokud jsou ovladače tiskárny nainstalované, mělo by to fungovat. Zkoušel jste tisknout?
Jaké ikony se "nainstalovaly"? Můžete je vyfotit?
Obvykle je třeba před tiskem napoprvé nastavit tiskárnu, udělal jste to?
Nesedím vedle Vás a nevidím Vám na monitor. Potřebuju co nejpřesnější popis toho, co se děje. A myslím, že ostatní to rovněž ocení.
0x
Nerozuměl jsem poslední rade hardwer
0x
To Holvyy,Je to dost dlouhé vedení.
Nejdříve stiskneš "start" Pak" ovládací panely."
Na stránce s ovládacími panely je jedna skupina-ikona nazvaná "Přidat Hardware."Na tu klikneš a otevře se instalátor,který ti dává pokyny.Budeš se jich držet a snad se ti to podaří spustit.Pokud ne,sděl,kde to skončilo.
JABRAKA
0x
0x
3820-enu-win rozbalil ho postupoval podle unstrkcí které mino jiné napovídali jak zapojit tiskárnu a počítač,jak zapojit sít atd,pri instrukcích kakibrovat uz mi to prestalo fungovat a nevitisk jsem ani stránku tak neví co jsem udelal spatne ,Doufám že popis stačí když tak rád doplním
Ve start/nastavení/tiskárny a faxy je co?
V start/nastavení/ovládací panely/systém/hardware/správce zařízení je co? Hlavně při připojené tiskárně. Nejaké vykřičníky?
Tiskárna fungovala původně bez problémů? Byla naistalovaná?
Oháníš se tím, že ti nedokážem poradit. Sorry ale rad jsi tu dostal hodně, ale i když jsem si přečetl vlákno celé tak jsem nepřišel na to co konkrétně ti nejde. Zádná napsaná chyba nebo konkrétní problém (netiskne neberu jako konkrétní problém), zatím to tu je jen že ti to nejde a kdybych ti řekl auto mi nejede, něco jsem tam sputil, zdálo se že to pojede, nejede to poraďte, co by jsi z toho pochopil? Chápal bys zda mi vůbec startuje? Zda mi auto jezdilo? Asi ne co a tady je to stejné.
Stručně řečeno- úspěch rad je hlavně na tobě, navedeme tě, ale z nekonkrétních odpovědí nic nevycucáme a pokud ani navedení nepomůže tak buď zdatný kamarád nebo servis (ono taky celou dobu může jít o to že je špatný usb kabel, nebo ohledně toho servisu jetá elektronika tiskárny)
0x
jsem se učil co mi kdo řekl a zkoučel a zkoušek.Já paronoidní rozhodně nejsem ale jenom jsem porovnával,spolupráci z jiným servrem že sme vždycky došly do cíle .
Asi sem přišel na chybu?Jelikož je to anglicky chvíly ni to trvalo,potíž bude v kazetách nechce to vzít kazety stále svíti kontrolka na kazety -náplň pokud to nekdo pozná mám i originál krabičku a pro ten typ se dle udaju hodí je tam uveden.Muže být toto náš problém?
0x
Nazdárek,oznamuji pro mě smutnou zprávů.V opravně zjistili že je vadná součástka kterou se ohledně financí nevyplatí opravovat
takže sebelepší instalace byla marná.Stejne je to dle mého názoru kšunt vývobek ktečí vydržel dve č,b.a jednu (1) barevnou a odešel.
Plánuju pořídit novou asi už multifumnkční poradíte někdo s referencema .asi by to chtělo dát do noveho příběhu co šéfe?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.