Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo používáte server od HP N54L. Mám na něj smlsnuto, chtěl jsem ho objednat ze stránek fttg-shop.cz, ale než jsem to stihl, vyřadili ho z nabídky. Měli tam verzi s 4GB RAM a CD-ROM za 4700, jinde stojí 10tis. Teď jde o to jestli mám čekat na další akci, či ne, jeho varianta s 2GB RAM, ale 250GB diskem se prodává za 5700 ale ten disk stejně nepotřebuju, chci tam dát 2x1TB. Díky
Dobrý den, tento server neznám, ale pokud již nyní zvažujete, že v něm budete něco nahrazovat, tak bych asi volil variantu nákupu jednotlivých komponent a vlastní sestavení. Budete mít přesně to, co Vám bude vyhovovat. Zdravím!
doplněno 23.08.13 22:43:Dovolím si nesouhlasit - pokud bude nový od výrobce, tak tam neuděláte nic bez porušení záruky.
Při sestavení je záruka na jednotlivé komponenty, které si sám vyberete. Také si zvolíte OS (asi OS Linux). Ale, je to jen můj názor.
Ano, to jsem původně také chtěl, ale zase je lepší již hotový serverový PC než nějaký home made.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.