Nejste přihlášen/a.
Pro zasílání příloh k daňovým podáním elektronicky z datové schránky (např. potvrzení o příjmu od zaměstnavatele, potvrzení o zaplaceném penzijním pojištění, čestné prohlášení poplatníka, apod) potřebuji originální dokument naskenout do formátu pdf. Jaký typ scanneru mi prosím doporučujete koupit pro tento účel (preferuji HP)?
Já fandím HP taky, ale proč kupovat samotný scanner, když za stejné peníze můžeš mít multifunkční tiskárnu, třeba alza.cz/... K tomu si stahni free PDF Creator pro převod do .pdf a je to.
Jak se zmínil praivo že namá dobré zkušenosti, HP ohledně tiskáren a scanneru není dobrá volba, ale fandit a preferovat je můžete jak chcete :D
Já dělám servisáka, denně scanuji protokoly z oprav na centrálu, takže scaner dost vytěžuji. Mám multifunkci Canon Pixma a můžu jen chválit. Nestála moc, celou dobu do ní valím neoriginální náplně za zlomek ceny a stále funguje v pohodě.
doplněno 24.08.13 22:36:Jen doplňuji - Canony nepotřebují žádný dodatečný soft, scanují dle výběru do bitmap či přímo do pdf, přičemž umí bez potíží i vícestránková pdf.
Zdravím,
vzhledem k vámi uváděnému účelu použití je v podstatě úplně jedno, jaký scaner si vyberete - stačí vám na to i to nejlevnější, co je dostupné. Pomocí dopňkových ovládacích programů umí do formátu .pdf scanovat už snad všechny.
Pokud to budete brát z hlediska pořizovací ceny, nejlevněji vás vyjde pořízení jakékoli "multifunkce", kde k tomu scanování budete mít navíc i tiskárnu a kopírku. Zatím, co mám zkušenost, tak multifunkce umí i po vypotřebování inkoustových náplní fungovat jen jako scaner. Nevýhodou multifunkcí je větší nárok na prostor.
Pokud chcete něco menšího (výškově), pak pořiďte klasický scaner. Ale počítejte s tím, že cena i toho nejlevnějšího je skoro 2x taková jako nejlevnější multifunkce.
Už se objevily multifunkce, které po spotřebování inkoustu přestanou i skenovat.
doplněno 25.08.13 00:05:Ani nevíš, jak mě s prominutím nasralo, když se mi rozdila prastará (LPT) Astra 610P a teď můžu skenovat jen na jakémsi Photosmartu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.