Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
co je jednoduššího, než když chcete pdf soubor zobrazit v adobe readeru a tak prostě na ten soubor kliknete.. No jenže já mám problém ten, že se mi v nem nechtějí zobrazit,mám tam nastaveno zobrazení v Ai.. A to z toho důvodu, že mi nelze adobe acrobat reader přidat do programů v "Otevřít v programu" viz. v příloze...
Je tu nějaký schopný člověk, který by mi poradil, jak to tam dát jinou cestou, než přes tento primitivní příkaz?
Díky moc
Co když nejdřív otevřete Adobe reader a soubor do něj pak přesunete?
.. Ale když pak budete ještě pokračovat do "Procházet" tak adobe reader můžete ručně najít a nastavit jako výchozí pro .PDF...
doplněno 23.08.13 16:37:Já ho mám pod touto cestou:
C:Program Files (x86)AdobeReader 10.0Reader
doplněno 23.08.13 17:42:A máte vůbec Readera nainstalovanýho? :D
doplněno 23.08.13 18:17:Možná zkuste AR odinstalovat a nainstalovat znovu.. třeba se pak správně zařadí.. Mě dělalo problémy v počítači všelicos, ale zrovna otevírání dokumentů v různých programech nikdy : )..
Proč by nešel přidat? Rozklikni Další programy, najdi ho a přidej do toho seznamu.
doplněno 23.08.13 17:50:Trápí tě to dva roky. Pustil jsi někdy k tomu PC někoho jiného, aby to zkusil. Já podle sebe vím, že člověk je schopen dělat stejnou chybu pořád dokola. Pak přijde někdo druhý a člověk se diví, že na takovou blbost nepřišel sám a dávno.
Reaguji na obě rady:
Nejdte to ani pod vlastnostmi, ani pod tímto příkazem co jsem sem dal jako obrázek..
Vím kde najdu program, a když na něj kliknu, tak se to objeví zpět na okně (stejně jako na začátku) s tím, že se to nepřidá do nabídky..
Jednoduše,klasickým způsobem to prostě nejde...:D...A proto sem píšu...
Chápu, že pro Vás je to divný, asi jste se s tím nikdy nesetkali...Já s tím bohužel bojuji 2 roky...Ale pokaždý když něco chci zobrazit, tak mě to hrozně se*e...Proto bych chtěl na to jednoduše klikout...A ne klikat půl hodiny..:D
doplněno 23.08.13 17:46:Dělali mi to zatím jenprogramy od adobe, nutno dodat...:D
doplněno 23.08.13 17:50:Aanomám readera nainstalovaného...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.