Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze: Otevřít v programu

Od: palacky* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,
co je jednoduššího, než když chcete pdf soubor zobrazit v adobe readeru a tak prostě na ten soubor kliknete.. No jenže já mám problém ten, že se mi v nem nechtějí zobrazit,mám tam nastaveno zobrazení v Ai.. A to z toho důvodu, že mi nelze adobe acrobat reader přidat do programů v "Otevřít v programu" viz. v příloze...
Je tu nějaký schopný člověk, který by mi poradil, jak to tam dát jinou cestou, než přes tento primitivní příkaz?
Díky moc

Nelze: Otevřít v programu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Co když nejdřív otevřete Adobe reader a soubor do něj pak přesunete?

.. Ale když pak budete ještě pokračovat do "Procházet" tak adobe reader můžete ručně najít a nastavit jako výchozí pro .PDF...

doplněno 23.08.13 16:37:

Já ho mám pod touto cestou:

C:Program Files (x86)AdobeReader 10.0Reader

doplněno 23.08.13 17:42:

A máte vůbec Readera nainstalovanýho? :D

doplněno 23.08.13 18:17:

Možná zkuste AR odinstalovat a nainstalovat znovu.. třeba se pak správně zařadí.. Mě dělalo problémy v počítači všelicos, ale zrovna otevírání dokumentů v různých programech nikdy : )..

palacky*
hodnocení

Bohuže,tojsemuž také zkoušel...Jasný no, já se taky ještě nesetkal sčlověkem,kterému by se toto stalo...:D..
Ale díky za snahu...;)..Někdy je to tady na těch stránkách docela i vzácný...:D

ladinpraha*
hodnocení

0x

Proč by nešel přidat? Rozklikni Další programy, najdi ho a přidej do toho seznamu.

doplněno 23.08.13 17:50:

Trápí tě to dva roky. Pustil jsi někdy k tomu PC někoho jiného, aby to zkusil. Já podle sebe vím, že člověk je schopen dělat stejnou chybu pořád dokola. Pak přijde někdo druhý a člověk se diví, že na takovou blbost nepřišel sám a dávno.

palacky*
hodnocení

Reaguji na obě rady:
Nejdte to ani pod vlastnostmi, ani pod tímto příkazem co jsem sem dal jako obrázek..
Vím kde najdu program, a když na něj kliknu, tak se to objeví zpět na okně (stejně jako na začátku) s tím, že se to nepřidá do nabídky..
Jednoduše,klasickým způsobem to prostě nejde...:D...A proto sem píšu...

doplněno 23.08.13 17:43:

Chápu, že pro Vás je to divný, asi jste se s tím nikdy nesetkali...Já s tím bohužel bojuji 2 roky...Ale pokaždý když něco chci zobrazit, tak mě to hrozně se*e...Proto bych chtěl na to jednoduše klikout...A ne klikat půl hodiny..:D

doplněno 23.08.13 17:46:

Dělali mi to zatím jenprogramy od adobe, nutno dodat...:D

doplněno 23.08.13 17:50:

Aanomám readera nainstalovaného...

palacky*
hodnocení

Nechci se tu opět rozčilovat...:D..
Nejsem tak blbý...Pravé tlačítko>Otervít v progarmu>Zvolit výchozí prgram>Procházet> (najdu program v C:/ program files/adobe/Readaer11/reader/acroRd32)> kliknu a na to a nic!

praivo*
hodnocení

0x

Zkus tento program, podle mne je mnohem lepší než AR.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]