Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám písničky ze seriálu - Simpsonovi

Od: skylen* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

hledal jsem je, ale nenašel... A když sem našel soundtrack tak tolik času na to nemám a krom toho nevím zda by to tam vůbec bylo (jelikož tam je opravdu jen kousek té písničky, hudby...). Jestli znáte název, napište mi prosím.

Jedná se o 14 série x 15 díl - čas 00:27 a 04:48

16 série x 15 díl - čas 05:14

Odkazy na díly: sledujuserialy.cz/... a sledujuserialy.cz/...

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

1. Bill Halay - Rock Around The Clock

další nevím : )

doplněno 23.08.13 12:28:

*Bill Haley : )

skylen*
23.08.13 13:29
hodnocení

Díky :)

filippo

Zdarec hledam pisnicku z 2 rady 12 dilu dil se jmenuje takovy sme byly my a jedna se o pisnicku jak pozval homer marge domu na doucivani cas 11:50 a pak v case 12:35 na ni i tanci.diky moc vsem kdo by ji nasel

212121
hodnocení

0x

A něco z wikipedie to není?

The songs "Take on Me" by a-ha, "Bizarre Love Triangle" by New Order, "Incense and Peppermints" by Strawberry Alarm Clock, and "True" by Spandau Ballet[7] are played during Bart and Lisas prom.

skylen*
hodnocení

Na tyhle všechny .. snad .. jsem narazil, ale asi sem náhle přeskočil tu Incense and Peppermints od Starwberry Alarm Clock - což je ta další :). Tak také děkuji.

Teď už zbývá jen 14x15 - 04:48

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]