Nejste přihlášen/a.
Zdravim, potrebuji na webu nastavit at uz www stranku (nekde na cloudu, na cizim portalu -ne u sebe na serveru), nebo rozeslani mailu, ale az k urcitemu datu. To jest, napriklad: v google calendar jsem nastavil udalost, dal jsem ji sdilet od 20.8. a vlozil jsem text "zkouska, hned se ozvi zpatky, jestli to funguje".
Dal jsem Save, a do hodiny mi napsalo nekolik lidi, ze to funguje. Jenomze, ja jsem potreboval, aby jim to prislo az toho dvacatyho, ne uz patnactyho...
Takze zklamani.
U facebooku> events> vytvorit> k datu> to same. Ukazalo se jim to uz 15tyho. I s tim textem.
Vyresil uz nekdo tuhle "vec"? Potrebuji, aby si ten text mohli precist az v to datum,
na ktere je to nastavene,
protoze lidi funguji tak, ze kdyz to ma byt v pondeli na obed,
ale vedi to uz v patek, tak do toho pondeli to proste
zapomenou (a nebo si vzpomenou pozde).
Je mi jedno, jestli to bude fungovat pod yahoo, nebo cimkoliv, jde mi o tu casovaci
funkci, aby to lidem prislo do zpravy
presne nacas (staci hodinu), ne driv, ne pozdeji.
Diky moc za rady. Hezky den.
Novější Outlook to umí (2007, 2010? nevím, nemám ho), v rozepsané správně je Nastavení doručení a tam se dá přímo zvolit den a čas, kdy bude zpráva z "K odeslání" skutečně hozena do fronty a odeslána. Ale budete muset mít zapnuté zařízení v tu dobu, aby se to provedlo
Na Gmailu na to existujou doplňky, např. gmail-delay-send. To by mohlo fungovat bez problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.