Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutí filtru spam a viry na Seznam.cz

Od: stanavaf® odpovědí: 7 změna:
Ahoj lidi,
v mailejch na seznamu.cz mám spam a viry, nebudu se nějak rozepisovat co a jak zkrátka si mám vypnout filtr vůči tomuto, ale nevím jak, jo jinak Mozila Firefox. Prosím poraďte, děkuji. Ahoj St. Hezký večer.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Myslis vypnout ten spam filtr jak je přímo na seznamu? Tak vlevo je nastavení a v něm pokročilé nastavení a dále nastavení ochrany proti spamu. Ale nevim proč to vypínat? Pokud ti tam totiž vleze něco co nemá tak si to označíš a klepneš že to neni spam a je to...
hodnocení

Ó děkuji za podporu *pusa*, mám smysl pro humor a ráda se směju, když je čemu a když mám věci vyřešený a navíc nejsem člověk, který by se dal odbýt, inu už mě tady asi znáte, toď vše k tomu. No takhle : Občas mě příjdou maily a kdybych se vlastě nepodívala do seznamu.cz, právě přímo do mailů ( pro zprávy pouštím výhradně oulook - nevím asi zvyk ) ani bych občas nezjistila, co mě kdo vlastně chce, tak jsem si vylila srdéčko u švagra a ten mi řekl, ať si vypnu filtr. Tady zase, že ne, ach jo, mám zase hlavu jak melón. Ale jo, tady mě vždycky dobře poradíte, nechám to tak a občas tam teda juknu, ju ;):). Pa St. Díky, za všechno, fakt.
Pokud ti tam toho chodí moc a hlavně od různých lidí tak to klidně vypni, návod jsem ti napsal, ale jinak bych to řešil opravdu tím označením neni spam a je to. Co tak pozoruji tak je to celkem spolehlivé, rozhodnutí je na tobě...
yurek*
Občas označtze to, co není spam a spadne do spamové pošty jako "není spam". Ten filtr na seznamu je učenlivý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]