Ahoj lidi, v mailejch na seznamu.cz mám spam a viry, nebudu se nějak rozepisovat co a jak zkrátka si mám vypnout filtr vůči tomuto, ale nevím jak, jo jinak Mozila Firefox. Prosím poraďte, děkuji. Ahoj St. Hezký večer.
Myslis vypnout ten spam filtr jak je přímo na seznamu? Tak vlevo je nastavení a v něm pokročilé nastavení a dále nastavení ochrany proti spamu. Ale nevim proč to vypínat? Pokud ti tam totiž vleze něco co nemá tak si to označíš a klepneš že to neni spam a je to...
Ó děkuji za podporu , mám smysl pro humor a ráda se směju, když je čemu a když mám věci vyřešený a navíc nejsem člověk, který by se dal odbýt, inu už mě tady asi znáte, toď vše k tomu. No takhle : Občas mě příjdou maily a kdybych se vlastě nepodívala do seznamu.cz, právě přímo do mailů ( pro zprávy pouštím výhradně oulook - nevím asi zvyk ) ani bych občas nezjistila, co mě kdo vlastně chce, tak jsem si vylila srdéčko u švagra a ten mi řekl, ať si vypnu filtr. Tady zase, že ne, ach jo, mám zase hlavu jak melón. Ale jo, tady mě vždycky dobře poradíte, nechám to tak a občas tam teda juknu, ju . Pa St. Díky, za všechno, fakt.
Pokud ti tam toho chodí moc a hlavně od různých lidí tak to klidně vypni, návod jsem ti napsal, ale jinak bych to řešil opravdu tím označením neni spam a je to. Co tak pozoruji tak je to celkem spolehlivé, rozhodnutí je na tobě...
yurek*
Občas označtze to, co není spam a spadne do spamové pošty jako "není spam". Ten filtr na seznamu je učenlivý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.