Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stále nejde zvuk

Od: bomba* odpovědí: 1 změna:
Zdravím mám základní desku s integrovanou zvukovou kartou a stále po shození winows XP nemohu zvuk zprovoznit.. Základní deska je ASUS A7V8X a tu zvukovku mi everest ani nenajde protože prostě zvuk nefunguje tak to nerozpozná. Zkoušel jsem mraky ovladačů a kodeků a i od výrobce jsem zkoušel, ale nic nejede stále mi to hází hlášku ve WMP: Program Windows Media Player nemůže přehrávat, protože došlo k potížím se zvukovým zařízením. Je možné, že zvukové zařízení není v počítači nainstalováno, je používáno jiným programem, nebo nepracuje správně.
Takže nemám páru co s tim už jsem fakt zoufalej pls pomozte mi s tím.. Zkoušel jsem i ovladače od výrobce přímo na tu mojí desku, ale taky nešlo. Navíc mi sestra ztratila CD od desky, takže fakt nevim co s tim dělat.Pls poraďte mi, nemůžu přijít na to, kde se stala chyba.Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkahorak*
hodnocení

0x
Nemáš tu zvukovku zakázanou v biosu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]