Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím o radu po aktualizaci prohlížeče mi naskočil panel a nejde mi odstranit.Poradíte jak ho odstranit?Zkoušel jsem v možnostech a v panelech ale nic nepomohlo
Klepni pravou myší na volné místo třeba vedle nápovědy, naskočí nabídka lišt, zruš fajfku u lišt, které nechceš zobrazovat. Jde kdykoli vrátit, jen si nezruš hlavní nabídku.
doplněno 22.08.13 11:05:Joker, jsi rychlejší.
doplněno 22.08.13 15:08:Ještě mě napadlo, když je to po aktualizaci - jdi do nástroje - možnosti - panely - není fajfka u "vždy zobrazovat lištu s panely"?
Použij stahuj.centrum.cz/...
doplněno 22.08.13 15:12:Podle dotazu soudím, že mu jde o tu lištu od Nortonu.
A smím vědět, proč ti tak vadí? Tohle je dnes standard u všech prohlížečů.
doplněno 22.08.13 15:57:Být tebou tak se spíš zbavit těch nesmyslů od Nortona a HP.
Nevadí mi ale před aktualizací tam ten panel nebyl a po aktualizaci se tam objevil tím jsem myslel že se něco p...o.Pokud je to normální tak tím je vše v pořádku.
Jestli jsem to správně pochopil, že chceš zrušit jen ten řádek, tak by to mělo jít kliknutím (zrušit fajfku) na "Lišta navigace".
Jednak je zakroužkovaný Seznam a jednak, zrušením (skrytím) Lišty navigace zmizí adresní řádek a ovládání prohlížeče (zpět, vpřed, aktualizovat...)
Jak potom bude zadávat adresu, listovat stránkama a pod?
...
Alarm: Co jste tam měl předtím? Prázdnou stránku? Nebo jste tam panely neměl vůbec?
doplněno 24.08.13 23:50:Tak pokud jste aktualizoval celý Firefox, tak jste tam měl původně nejspíš něco takového.
Ale v nové verzi už je v základu zobrazování panelů zapnuto.
Pokud by vám panely dole moc zavazeli lze je přesunout až nahoru. Ale budou tam pořád. Lišta s panely nejde skrýt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.