Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat. Pracuji hodně ve Photoshopu a Zoneru a prostě graf programech upravuji fotky. No a moje sestava je procesor 4jardo 3Ghz,4Gb Ram a grafická karta GeForce 9600GT 512MB. No když jsem měl monitor LCD 19 s rozlyšením 1600x 900 nebo tak nějak a nyní mám 22palců full hd. Tak při odevírání např photoshopu dlouze čekám, ale samotná práce pak už je OK.
Čím to může být zanešenou instalací WIN7, nebo ramkou grafkou? Co doporučujete, lze udělat nějaký test výkonosti pro aplikace?
Rychlosti klasických disků se s SSD ani nedají porovnávat. U některých to je o celý řád jinde.
Ono když takové psd má třeba giga a půl.. čekáte dlouho na otevření nebo uložení konkrétního souboru, ne? Nebo na spuštění photoshopu jako takového taky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.