Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Neskutečně se mi zpomalil a začal se sekat notebook. Nejspíš to je harddiskem, tak bych ho chtěl koupit, jenže nevím, jak ho vybrat. To stejné s ramkou. Nechci zbytečně kupovat něco, co mi potom nepůjde.. Tak bych Vás chtěl poprosit, jestli by jste mi nepomohli komponenty vybrat. Harddisk stačí 250gb a ram 2gb, prostě aby to bylo co nejlevnější.. Notebook je HP EliteBook 8530p. Více o něm doplním za chvíli, teda jestli se mi podaří otevřít Speccy
Předem děkuji za každou pomoc.
RAM: alfacomp.cz/...
HDD: alfacomp.cz/...
Ale co se týče zpomalení, mělo by stačit vyčištění, nejlépe přeinstalování OS (nezapoměň na zálohu důležitých dat!) a vyčištění vnitřku NB.
doplněno 21.08.13 20:35:Jaké máš teploty?
doplněno 21.08.13 20:37:Ta deska je nějaká horká...
OS jsem už přeinstalovat zkoušel i čištění notebooku, ale nic nepomohlo a je to čím dál horší. Už nevím, co jiného s tím dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.