Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční internet

Od: alois* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám prolém s internetem, někdy funguje normálně, ale někdy, když si prohlížím videa písničky na YouTube tak se video zasekne a dál nenabíhá a jakoby přestane internet fungovat nenačítají se stránky nic, až na Skype ten funguje. Stává se to jen, když spustím videa ze serveru YouTube jinak s tím problém nemám z jiných serverů video normálně funguje. Jinak je stolní počítač připojen k wifi routeru. A jiná zařízení v době, kdy internet nefunguje v PC fungují přes wifi normáně. Nevíte čím to je? Špatné nastavení? Nebo něco? Nastavoval to poskytovatel internetu tak nevím, kde je chyba. Ale myslím, že někde v PC. Díky všem za případnou pmoc :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xixi*
hodnocení

0x

Jaký používáte prohlížeč? Zkusil jste i jiný?

alois*
hodnocení

To jsem zkoušel nefunguje ani jeden, až po restartu PC internet opět funguje :(

hodnocení

0x

Zkuste restartovat ten wifi router, ke kterýmu je pc připojeno...

alois*
hodnocení

WiFi router resetovan byl. Byl tu, ale nějaký problém s adresami tak tu na no byl člověk, který spravuje internet (od poskytovatele připojení k internetu) a i před resetem tu ten problém byl, když tu byl ten člověk tak jsem nic neřekl protože jsem myslel, že až to nastaví tak to bude v pohodě. Ale není! Myslím, že víry to nebudou PC jsem prohledal antivirem a spybotem a to co našel jsem vždy odstranil tak je asi PC čisté. V čem může být chyba?
zajixxx*

Řeším to samé.

Připojte se přímo kabelem, nikoliv přes WIFI. Přetrvává li problém, řešit s poskytovatelem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]