Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s fleškou nebo systémem?

Od: levi* odpovědí: 4 změna:

Včera při vypínání počítače se mi jeho restartování část věcí co jsem měl nainstalované mi zmizely.Použil sem obnovení systému ,ale od té doby,když uložím něco na flešku hodí mi totam jenom zástupce a film zůstane ve systémové složce C.Nevíte někdo co s tím?Nebo jestli bych pomohlo obnovit systém do výchozího nastavení při koupi.A pokud ano jak to dělá.Díky za pomoc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

0x

Pokud ukládáš filmy na složku C (obecně je to blbost, tam má být jen systém a data na "D"), tak když použiješ obnovu systému z datem před uložením filmu, je pochopitelně pryč. Zkus film pustit na PC, pokud půjde, musí jít i překopírovat. Pozor na velikost souboru a naformátování flash (FAT 32 nevezme soubor větší než 2G).

praivo*
hodnocení

0x

Co je to za OS? Jak kopíruješ ten film? Ctrl+X a Ctrl+V nemůže udělat nic, co udělat nemá...Viry nemáš?

doplněno 22.08.13 18:22:

Nepřeklep. Pokud ten film nemá zůstat tam, kde je, pak se používá funkce "Vyjmout", která má zkratky Ctrl+X.

zajixxx*

pravio, překlep? ... CTRL C , CTRL V

prskac1*

FAT 32 umí 4GB a ne 2GB...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]