Nejste přihlášen/a.
Včera při vypínání počítače se mi jeho restartování část věcí co jsem měl nainstalované mi zmizely.Použil sem obnovení systému ,ale od té doby,když uložím něco na flešku hodí mi totam jenom zástupce a film zůstane ve systémové složce C.Nevíte někdo co s tím?Nebo jestli bych pomohlo obnovit systém do výchozího nastavení při koupi.A pokud ano jak to dělá.Díky za pomoc
Pokud ukládáš filmy na složku C (obecně je to blbost, tam má být jen systém a data na "D"), tak když použiješ obnovu systému z datem před uložením filmu, je pochopitelně pryč. Zkus film pustit na PC, pokud půjde, musí jít i překopírovat. Pozor na velikost souboru a naformátování flash (FAT 32 nevezme soubor větší než 2G).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.