Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wordpress - smazání neznáméh odkazu v šabloně

Od: pald11 odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

na webu majneri.cz při najetí myší na "Počítadlo" ve footeru je odakz na jistý web(android hry). NEvím co tam dělá, a bohužel nevím ,kde tento odkaz nalézt a smazat ho. Prošel jsem všechny soubory .php a nikde jsem tento odkaz nenašel. Kde ten odkaz naleznu?

Děkuji za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Zmíněný odkaz nemáte v patičce, Najdete jej těsně před ukončením bočního menu (viz obrázky).

Wordpress - smazání neznáméh odkazu v šabloně
Wordpress - smazání neznáméh odkazu v šabloně #2
iz*

V hroním obrázku označuje místo kurzor, v dolním zelené orámování plas kurzor.

doplněno 20.08.13 21:43:

Samozřejmě: plus

pald11
hodnocení

Děkuji, toho jsem si ani nevšiml :) Už jsem ho odstranil, ale stále tu zůstává odkaz v patičce u nadpisu "Počítadlo" .. Bohužel ve widgetu tento odkaz enní, což znamená, že musí být v šabloně.. Ale nevím, kde ten odkaz najít :/

dzordz*
hodnocení

0x

Ten odkaz je na konci pravého sloupečku, hned za "Do tabulky vlož svůj nick".

(Zobrazuje se takhle, protože v něm nic není a není uzavřený, takže všechno od něj až k dalšímu začátku odkazu je odkazem.)

doplněno 21.08.13 17:17:

Však to tam máte pořád stejně jako včera, beze změny :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]