Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit email v centrum.cz?

Od: lupan odpovědí: 8 změna:

Jak zrušit emailovou schránku v centrum.cz? Mám na mysli někde něco kliknout, ne nepřihlašovat se půl roku nebo rok a nechat to vyhnít.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A k čemu to potřebujete zrušit? Prostě se nepřihlašujte. Řekněte mi jediný relevantní důvod na zrušení!

Zmena jmena po svatbe. Zruseni nejake prezdivky a predelani na slusnou adresu a podobne. Nevim co je na tom tak divneho.

jinak zde:

napoveda.centrum.cz/...

Zrušení emailové schránky

Pokud chcete zrušit vaši mailovou schránku, prosím kontaktujte helpdesk na mailu helpdesk@centrum.cz, který vám poskytne potřebné informace.

dzordz*

Přestat používat, nastavit přesměrování na novou adresu.

machturbo*
hodnocení

0x

po roční neaktivitě ti ho zruší samy

iz*
hodnocení

0x

S e-mailem Centrum.cz mám zkušenost pár let zpět: Centrum e-maily nemaže.

Měla jsem tam krátkodobě jeden e-mail, který jsem následně chtěla zrušit.

Helpdesk si tehdy stanovil nesplnitelnou podmínku - že ve schránce nesmí nic být. Ovšem jakmile jsem z ní všechno smazala, okamžitě mi tam poslal nějaký svůj spam, takže schránka nebyla nikdy úplně prázdná.

Nechala jsem to být: Centrum má dalšího "odběratele spamu" a já mám pokoj, protože schránku nepoužívám.

alexandr*

Mám tu samou zkušenost, jakékoliv blokování spamu nefunguje, takže čau lásko centrume.

harmonique

Po delší době jsem zalétl pro cosi opět na svůj mejl do zmiňovaného hnízda

a musím s Vašimi zkušenostmi jen souhlasit. S dopisováním si s "pomocníky" z

helpdesku nehodlám ztrácet čas, Mám mejly po různých webech, včetně gmailovskýho,

ale tolik svinstva, včetně soukromých (ne)obchodních mejlů jsem zažil až teprve zde..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]