Nejste přihlášen/a.
Jak zrušit emailovou schránku v centrum.cz? Mám na mysli někde něco kliknout, ne nepřihlašovat se půl roku nebo rok a nechat to vyhnít.
A k čemu to potřebujete zrušit? Prostě se nepřihlašujte. Řekněte mi jediný relevantní důvod na zrušení!
Zmena jmena po svatbe. Zruseni nejake prezdivky a predelani na slusnou adresu a podobne. Nevim co je na tom tak divneho.
jinak zde:
Pokud chcete zrušit vaši mailovou schránku, prosím kontaktujte helpdesk na mailu helpdesk@centrum.cz, který vám poskytne potřebné informace.
S e-mailem Centrum.cz mám zkušenost pár let zpět: Centrum e-maily nemaže.
Měla jsem tam krátkodobě jeden e-mail, který jsem následně chtěla zrušit.
Helpdesk si tehdy stanovil nesplnitelnou podmínku - že ve schránce nesmí nic být. Ovšem jakmile jsem z ní všechno smazala, okamžitě mi tam poslal nějaký svůj spam, takže schránka nebyla nikdy úplně prázdná.
Nechala jsem to být: Centrum má dalšího "odběratele spamu" a já mám pokoj, protože schránku nepoužívám.
Po delší době jsem zalétl pro cosi opět na svůj mejl do zmiňovaného hnízda
a musím s Vašimi zkušenostmi jen souhlasit. S dopisováním si s "pomocníky" z
helpdesku nehodlám ztrácet čas, Mám mejly po různých webech, včetně gmailovskýho,
ale tolik svinstva, včetně soukromých (ne)obchodních mejlů jsem zažil až teprve zde..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.