Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit stacked column v excelu v macu

Od: excelak odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit s tabulkou v excelu,pracuju v macu,mám tabulku kde jsou ve vertikální linii měsíce a v horizontální linii jednotlivé prvky k zaúčtování.Potřebuji vytvořit stacked column,kde každý sloupec bude jeden měsíc,a v něm budou promítnuté tyto prvky z horizontální linie.Jakkoliv graf vytvořím,vždycky je každý sloupec prvek a v něm jsou rozdělené měsíce.

Prosím zkuste mi poradit jak to změnit,peru se s tím a videa z youtubu nebo excelovské návody mi nefungují :(

Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Při vytváření grafu přepněte "Řady tvoří: řádky" na "sloupce" (nebo naopak).

Případně ho vytvořte jakkoli špatně, vlezte do jeho editace, klik pravým, Zdrojová data, Řady, všechny je smažte a vkládejte odznova tak, jak mají být.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]