Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace antiviru Avast-placeného

Od: ivy5® odpovědí: 5 změna:

Berte to prosím že píše laik a také mi tak odpovídejte-díky.Zakoupila jsem avast pro 3 PC,do PC z kterého jsem to koupila jsem ho naistalovala(už ani nevínm jak),jen tam byl před tím již avast free a až po instalaci jsem si přečetla mail kde bylo napsáno ,že pokud v PC avast již je,tak mám postupovat od bodu ted nevim 3nebo5,já jsem to nainstalovala od bodu 1,bylo tam u tohho Důležité!,tak nevim jestli je něcio špatně,ale hlásí že je PC plně chráněn atd,ale teď nevím jak nainstalovat na další PC.Na mém kontě u Avast jsem lůicenci našla,je u tohho od kdy je a že je pro 3PC a k stahnutí,stáhla jsem to,nyní to vidím ve stažených souborech,ale nevím co dál-když na to kliknu jen to problikne a nic se neděje.Co s tím?Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, neuvádíte přesný typ programu, tak se podívejte viz odkaz, vyberte si ten správný program a potom si najděte odpověď v Instalace nebo Vyhledávaná témata (vložení licenčního souboru). Postup je tam vždy popsán + obrázky, tak to snad zvládnete. Zdravím!

avast.com/...

doplněno 04.11.13 15:26:

Já jsem ty návody moc podrobně nezkoumal, ale asi bych nejdříve instaloval program a až po té ten klíč. Vy máte licenci na tři PC, tak budou asi i ty klíče tři a pro každý PC jiný. Ale, já mám OS Linux a tak tyto "radosti"nemusím řešit.

doplněno 04.11.13 18:10:

avast.com/...

doplněno 04.11.13 19:00:

Tak to gratuluji. A povedlo se to na všech třech PC? A je to ta plná verze i s tou registrací?

hodnocení

Děkuji moc,bohuže to stále nejde,dle instrukcí jsem stáhla a dala pak na plochiu,ale kliknu na to a nic se neděje.-koupila jsem avast internet security,ale při vložení licence je tam napsáno na začátku,žepro vložení licence musí být dokončená předchozí instalace avast!internet security 2014.tomu mám rozumět jak?děkuji moc

hodnocení

Ale JAK mám instalovat ten program?

doplněno 04.11.13 18:45:

Tak nakonec jsem to udělala jinak a jde to :) tak sláva

doplněno 04.11.13 20:35:

Děkuji ano plná verze,na třetím to ještě čeká,ten mám jinde.

hodnocení

Můžu se zeptat na něco jiného?co jsem koupila nový pC s windows 8,tak mi to často při dělání něco s fotkama(ty mám na externím harddisku)že je přístup k cílové složce odepřen.teď jsem např chtěla přetáhnout foto odněkud jinam a hlásí to,že ke kopírování této složky je nutné oprávnění správce-co s tím?díky

ben®

Dobrý den, já OS WIN-8 neznám, tak má odpověď nebude asi přesná a snad Vám tady někdo poradí lépe. Myslím, že u svého přihlašovacího profilu musíte mít uvedeny práva administrátora nebo správce. Potom by neměl být už problém např. s instalací programů nebo kopírováním a přesouváním souborů na různá místa. A vždy je lepší soubory kopírovat, protože kdyby se to nepovedlo, tak Vám stále zůstane originál. Při přesouvání souborů můžete o ta data (nebo část) i přijít. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]